Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a csajoknak, hogy egy srácnak legyen kocsija?
Igaz, én még csak 16 vagyok, de ha előre belegondolok, hogy egy kocsi megszerzése és karbantartása milyen rohadt sok meló (ráadásul egy jogsi megszerzése is nagyon komoly munka és pénz), akkor elbizonytalanodok, hogy kell-e nekem kocsi...ha vhova menni kell, ott a tömegközlekedés
csak azon aggódok, hogy egy flúgos baromnak fognak gondolni, hogy "jé, ennek még kocsija sincsen! mekkora f@sz!"
vagy rosszul gondolom?
engem egyáltalán nem érdekel.
de lehet, hogy mást igen.
nem gondolod rosszul.fiatalon még ezt gondolják.ha szúrni akarsz majd,nem árt egy szekér.idősebb korban meg nem a kocsi teszi.
23/ff
14:13 (második) hát addig nekem se valószínű
elsőn meg jót röhögtem :D
Ahogy én észrevettem semmit sem számít a kocsi, nekem van kocsim, egy egész jó darab, de nem lettem keresettebb a lányok körében, észre sem vesznek:(
20f
Hááát...csak épp annyira, hogy alapkövetelmény. Egy jó csaj rád se néz, ha nincs kocsid, vagy talán max szex, de ahhoz is nagyon teperni kell. Tartós kapcsit kocsi nélkül, egy 18 körüli csajtól ne is várj.
Sajna ez van, és ezért undorodom az összestől mostmár. Ennyit érnek. De legalább ba.szásra jók...édesen nyivákolnak mikor tépem a hajukat, ők emg azthiszik tökre be vagyok indulva, pedig csak ott élem ki mennyire utálom őket a kocsis gec1ség miatt...höhöö :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!