Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetsèges, hogy valaki szereti a másikat, de nem kívánja szexuálisan? Létezik ilyen? Mit lehet tenni? A párom szerint csak a szeretet számít.
Szerintem meg az a ritka hosszútávú kapcsolat, ahol még működik a szex. Mi 17 éve vagyunk együtt, de kb. egy évben 5X van szex. Na, az is olyan amilyen. Tiszta szívás, hogy amíg fiatal az ember, addig van szex, de nincs biztos egzisztencia. Mára megvan mindenünk, csak a szex törlődött ki az életünkből.
Jelenleg már ott tartok, hogy feladnám az egész eddigi életem, csak lenne már valaki, akivel szexelhetnék. Borzasztó frusztráló így élni, kb. már ott tartok, hogy semmi más nem jár az eszembe csak a nők. Se a munkám, se a hobbim nem izgat, csak a szemem legeltetem a pályán. Az életbe nem gondoltam volna hogy egyszer ilyen helyzetbe kerülök, sőt nem is igazán értem hogyan is kerültem ebbe bele.
Olvasom itt a kommenteket, hogy mennyi szélhámos, szemét, lúzer és hazug, céltalan, buta, csóró stb. férfi mászkál kint a világba. Én meg konkrétan a hajamra kenhetem a diplomám, a vezető beosztásom, az ingatlanjaimat, a segítőkészségemet, a kitartásom és a többit. Ha szexet akarok menjek félre? Adjam fel az eddig elért eredményeim? Na ez az igazi szemétség az élettől...
Jaj 21...
Nem tudom, mi a megoldás, de tudom, hogy kiég az ember hosszú távon a mindennapi túlélésben.
És akkor még terhesség, gyermekek, nő és férfi testi változása, meg hogy folyton a családi manager-társ szerepében találkozunk a másikkal..
Nagyon nehéz, pedig én még csak az elején tartok, vágy is van, de olyan fáradtajmk vagyunk, illetve terhességnèl láttam, ereztem, milyen, amikor ha kerékbe töröm magam, se menne (nem végig), és el is gondolkoztam pont azokon, amiket írsz.
Ha már pár hónap után, huszonévesen sem jó a másikkal vagy nem fontos vele (mint a kérdező írta), akkor nem is tudom, később mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!