Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetsèges, hogy valaki szereti a másikat, de nem kívánja szexuálisan? Létezik ilyen? Mit lehet tenni? A párom szerint csak a szeretet számít.
9-es: mintha magamat olvasnám 3-4 évvel ezelőttről.
Én felbontottam az eljegyzést, nem láttam így értelmét.
Azóta azzal vagyok, akinél a szexuális vonzalom fellángolt.
Ősszel lesz az esküvőnk.
Hát ha a párod nem jogi, akkor erősen hamiskás a dolog! Esetleg valóban lehet valami szomatikusan jelentkező lelki nyavajája.... de ha az a te testiségeddel szemben hat, elég valószínű, hogy a kettőtök közti lelkiségből fakad...
azaz, az a "szeretet" dolog valahol, ha tudat alatt is, de hiányzik.
A kapcsolat kezdeti fázisában, a lila szerelemben persze létezik ilyen...
8 hónap és az utolsó 3 hónapon keresztül már ez ment?
Nem hiszem, hogy normális, nekünk 4 év után is ugyanolyan izgató volt a másik mint előtte.
Több minden lehet (vele), szóval ezt át kéne beszélnetek.
Hogy akar majd a párod gyereket? A "kötelező" szexek során? Ismertem ilyet, ez annyira "gépies" már, annyira ellent mond annak, amit egy normális párkapcsolatról gondol az ember.
Ha nem sikerül megbeszélnetek, és változtatni rajta, akkor túl sok jót nem jósolok nektek.
Ha velem lenne, nagyon nem tetszene, ha ezen úgy lépünk túl, hogy a párom majd akkor néha kényszerből szexel velem párszor, amikor én igénylem.. úgy már én sem érezném jól magam...
Rendben, legyeb neki így jó!
Te így szeretnéd leélni az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!