Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetsèges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetsèges, hogy valaki szereti a másikat, de nem kívánja szexuálisan? Létezik ilyen? Mit lehet tenni? A párom szerint csak a szeretet számít.

Figyelt kérdés

2018. aug. 6. 04:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
# 10 aranyos vagy, hogy reagáltál, köszönöm. Igazából ugyanezt írnám én is objektívan, aztán elkezdtem az eőbb írni egy csomó más gondolatot, miért árnyaltabb és más, ha érzelmileg benne vagy. Gondoltam arra is, hogy jó lenne egy külső, objektív személy- egy pszichológus személyében-, aki nincs ebben benne (mint én), pont az ilyenek miatt.
2018. aug. 7. 22:07
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

9-es: mintha magamat olvasnám 3-4 évvel ezelőttről.

Én felbontottam az eljegyzést, nem láttam így értelmét.

Azóta azzal vagyok, akinél a szexuális vonzalom fellángolt.

Ősszel lesz az esküvőnk.

2018. aug. 9. 22:54
 13/23 anonim ***** válasza:
40%
#9 nehogy osszekösd vele az életed! Ez azért nem csak rólad, vagy rólatok szól. Ezt a kerdezonek is írom, mindenki megerdemel egy olyan embert maga mellé, aki testileg lelkileg kívánja őt. Masszoval, nyilvánvaló, hogy valahol nem teljes a kapcsolat, a másik fél nem Boldog. Én azért szakítottam, mert én is láttam, hogy egyikünk se boldog, de ő ragaszkodott. Viszont tudtam, hogy lesz majd valaki, akivel jobban érzi majd magát. Magától sohase ment volna el. Így meg azt hiszem megmentettem saját magától. Talált vkit, akivel látszólag tök jól elvannak. Én ennek örülök, hisz valójában tényleg jó ember, csak mi se passzolunk össze ilyen téren.
2018. aug. 11. 16:59
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha a párod nem jogi, akkor erősen hamiskás a dolog! Esetleg valóban lehet valami szomatikusan jelentkező lelki nyavajája.... de ha az a te testiségeddel szemben hat, elég valószínű, hogy a kettőtök közti lelkiségből fakad...

azaz, az a "szeretet" dolog valahol, ha tudat alatt is, de hiányzik.

A kapcsolat kezdeti fázisában, a lila szerelemben persze létezik ilyen...

2018. aug. 21. 23:25
 15/23 A kérdező kommentje:
Mégcsak 8 hónapos kapcsolat, de már 3 hónapja ez megy.
2018. szept. 1. 21:08
 16/23 anonim ***** válasza:
13%

8 hónap és az utolsó 3 hónapon keresztül már ez ment?

Nem hiszem, hogy normális, nekünk 4 év után is ugyanolyan izgató volt a másik mint előtte.

Több minden lehet (vele), szóval ezt át kéne beszélnetek.

Hogy akar majd a párod gyereket? A "kötelező" szexek során? Ismertem ilyet, ez annyira "gépies" már, annyira ellent mond annak, amit egy normális párkapcsolatról gondol az ember.

Ha nem sikerül megbeszélnetek, és változtatni rajta, akkor túl sok jót nem jósolok nektek.

Ha velem lenne, nagyon nem tetszene, ha ezen úgy lépünk túl, hogy a párom majd akkor néha kényszerből szexel velem párszor, amikor én igénylem.. úgy már én sem érezném jól magam...

2018. szept. 1. 21:14
 17/23 A kérdező kommentje:
Ma is szóvá tettem, de azt mondta, hogy az nem fontos. Szerintem meg a barát kategória, akivel nem szexelünk, a párunkkal meg igen. De azt mondta, hogy ez baromság, mert ő attól még szeret, hogy nem fekszik le velem.
2018. szept. 1. 21:31
 18/23 Bence_ ***** válasza:
54%

Rendben, legyeb neki így jó!

Te így szeretnéd leélni az életed?

2018. szept. 1. 21:49
 19/23 anonim ***** válasza:
29%
Figyelj, párkapcsolatban vagytok, és azért tegyük hozzá, hogy abban normális a szex. Nem barátok vagytok, vagy lakótársak. Ha ez neked normális, akkor maradj így, ha nem, akkor gondolj a jövődre. És igen, más férfi is meg fog becsülni téged.
2018. szept. 1. 22:11
 20/23 anonim ***** válasza:
.
2018. okt. 14. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!