Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt veletek is ilyen? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt veletek is ilyen? Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés

A barátommal szoktam találkozni, hetente 2 napra, vagy volt hogy 3 napra. Boldog vagyok hogy van nekem, nem cserélném le másra. Mikor személyesen együtt vagyunk, akkor minden jó, nem igazán szoktunk veszekedni, nem nagyon vannak kételyeim, ha mégis van valami, akkor ott helyben rögtön meg tudjuk beszélni és elillan a probléma.

A személyes találkozón kívül e-mailezni szoktunk. Néha ez nem működik olyan jól. Most a személyes találkozót akartuk megbeszélni de lett egy vita, mert máshogy gondoltuk. Mondjuk ez apróság. Ez most egy eset... de volt már mikor e-mailben volt nézeteltérésünk egy családdal kapcsolatos dolog miatt. Elmondása szerint én félreértettem dolgokat.

Meg van hogy e-mailben elsiklik afelett amiket írok, válaszol valamit de például nem a kérdésemre válaszol vagy ír valamit ami szerinte megoldhatja a konfliktust de van hogy attól még nekem nem tiszta hogy érti-e mit mondok vagy csak odadob valamit.

A másik probléma hogy valahogy az e-mailben én nem bízok úgy, ha e-mailben ír valamit, az nekem kevésbé megbízható mint szóban. Meg ha szóban meg tudjuk rögtön beszélni, akkor oké de e-mailben csak tovább idegesít. Nekem számít hogy személyesen látom az arcát, hogy hogy néz, hogy milyen az érintése és hasonlók.

Személyesen mindig hamarabb megértjük egymást és kibékülünk.

Pedig tudom hogy amúgy nem lenne velem ha nem akarna meg érezteti hogy szeret, persze hibái neki is lehetnek meg amúgy is kicsit az a zárkózottabb, magának való fajta de attól én még szeretem és érezteti hogy ő is engem.

Meg ez néha egy ördögi kör, mert igazából mégha ír is nekem valamit é

2018. aug. 5. 13:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Meg amúgy nekem is van más dolgom is, neki is meg igazából én így is jól érzem vele magam hogy ennyit találkozunk. Meg érzem hogy érdeklem mert ha nincs velem akkor keres rendesen. Illetve, nála részben családi okai is vannak hogy nem mindig tud velem találkozni, pontosabban bizonyos napokon nem akarom piszkálni, csak ha nagyon nincs más megoldás. De ezt nem akarom itt részletezni mert az ő személyes dolga.

Viszont mikor találkozunk akkor mindig szervezünk jó programokat. Volt hogy egyszer találkoztunk például délután, vele voltam estig, nála aludtam éjszaka, másnap elmentünk valahova kirándulni arra az egy napra, aztán éjszaka alvás nála, másnap megint valami és aznap is együtt voltunk délutánig.

Én ezt nem érzem kevésnek, bármilyen furcsa is sokaknak, de neki meg még inkább megfelel....

Bár ez már nem tartozik szorosan a kérdéshez.

2018. aug. 5. 20:23
 22/23 A kérdező kommentje:
Amúgy vannak időszakok mikor jobban tudunk találkozni, van hogy nehezen de ez külső tényezőktől is függ. Most nem akarok belemenni mert elég hosszú lenne. Inkább ez az e-mailes dolog idegesített.
2018. aug. 5. 20:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Értem. Hát sok sikert kívánok nektek! :)
2018. aug. 6. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!