Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy 1,5 szobàs hàzunk ahol én a pàrom és két kislányunk (1 és 2,5 évesek) élünk. A pàrom húsz éves fiàt az anyja kizavarta az új pàrja "kedvéért". Jelenleg a nagymamànàl lakik, de ott rajta kívűl még kilencen laknak, így ott is helyszűkében vannak. A kérdésem az, hogy jó ötlet lenne, ha mi a két gyerekkel egy szobában lennénk, a fiú menne a kis szobába? Sajnos érzelmi fogyatékos ezért dolgozni nem tud.2018. jún. 24. 20:52
1/4 anonim válasza:
Nem értelmi?
Ha átmenetileg gondolod, akkor jó megoldás, de hosszútávon nem hiszem. Kellesz egy idő után a tér nektek. Esetleg, ha átmennétek a kis szobába a férjeddel, és elkerítenétek a nagyobbat? Vagy ahhoz nem elég tágas?
2/4 A kérdező kommentje:
A hàz úgy néz ki, hogy a két szoba van szélen, közte a konyha. Arra is gondoltam, hogy a konyhában aludna, de az még túl kicsi lenne egy àggyal. :(
2018. jún. 24. 21:09
3/4 anonim válasza:
Akármennyire is önző leszek, én ilyen pici gyerekek mellé nem fogadnék be sem demens öreget, sem fogyatékos fiatalt. Nem azért, mert nekem lenne problémám velük, óvodában dolgozom, sok sérült gyerek van körülöttem és egyikkel sincsen problémám. De a pici gyerekeket nagyon félteném, mert bármikor rájuk tőrhet az agresszió.
4/4 A kérdező kommentje:
Ő nem agresszív, csak nem tud rendesen írni, olvasni.
2018. jún. 24. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!