Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt veletek is ilyen? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt veletek is ilyen? Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés

A barátommal szoktam találkozni, hetente 2 napra, vagy volt hogy 3 napra. Boldog vagyok hogy van nekem, nem cserélném le másra. Mikor személyesen együtt vagyunk, akkor minden jó, nem igazán szoktunk veszekedni, nem nagyon vannak kételyeim, ha mégis van valami, akkor ott helyben rögtön meg tudjuk beszélni és elillan a probléma.

A személyes találkozón kívül e-mailezni szoktunk. Néha ez nem működik olyan jól. Most a személyes találkozót akartuk megbeszélni de lett egy vita, mert máshogy gondoltuk. Mondjuk ez apróság. Ez most egy eset... de volt már mikor e-mailben volt nézeteltérésünk egy családdal kapcsolatos dolog miatt. Elmondása szerint én félreértettem dolgokat.

Meg van hogy e-mailben elsiklik afelett amiket írok, válaszol valamit de például nem a kérdésemre válaszol vagy ír valamit ami szerinte megoldhatja a konfliktust de van hogy attól még nekem nem tiszta hogy érti-e mit mondok vagy csak odadob valamit.

A másik probléma hogy valahogy az e-mailben én nem bízok úgy, ha e-mailben ír valamit, az nekem kevésbé megbízható mint szóban. Meg ha szóban meg tudjuk rögtön beszélni, akkor oké de e-mailben csak tovább idegesít. Nekem számít hogy személyesen látom az arcát, hogy hogy néz, hogy milyen az érintése és hasonlók.

Személyesen mindig hamarabb megértjük egymást és kibékülünk.

Pedig tudom hogy amúgy nem lenne velem ha nem akarna meg érezteti hogy szeret, persze hibái neki is lehetnek meg amúgy is kicsit az a zárkózottabb, magának való fajta de attól én még szeretem és érezteti hogy ő is engem.

Meg ez néha egy ördögi kör, mert igazából mégha ír is nekem valamit é

2018. aug. 5. 13:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Messengeren is lehet hívni/videocsetelni ingyen, vagy viberen, whatsappen, skype-on. Mind ingyenes. Bakker a kőkorszakban éltek, hogy ezeket nem tudjátok? :D

Amúgy én is általában cseten veszek össze emberekkel, élőben teljesen más a dolog. Épp ezért ritkán csetelek.

2018. aug. 5. 14:02
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem élünk a kőkorszakban de még ezeket nem használtuk eddig, vagy nem mindet. Meg nem is van ezek közül mind se nekem, se páromnak.
2018. aug. 5. 14:10
 13/23 A kérdező kommentje:
Whatsapp meg viber páromnak nincsen, viberem nekem régen volt de most már nem használom. Annyira nagy szükségét nem érzem de ez a viber lehet még mindig jobb mint ezek az e-mailek.
2018. aug. 5. 14:11
 14/23 anonim ***** válasza:

Írásban azért veszekedtek többet, mert ott szabadabban le meri írni az ember a problémáit, kényelmesebben, kisebbek a gátlások, és és nem tart annyira a másiknak az azonnali reakciójától, mint élőben. Élőben meg vannak az emberek kissé illetődve az ilyen témákhoz, vagy inkább akkor egymással foglalkoznak, és nem veszekedéssel akarják tölteni az időt.

Szóval ez természetes. De még mindig azt mondom, hogy nem jó az emailezés semmiképpen, azt mindenképpen hagyjátok el, és beszéljetek akkor valamilyen ingyenes alkalmazáson keresztül, amivel lehet telefonálni, videochatelni, stb. Ha van valami problémátok, akkor beszéljétek meg ezen keresztül, nyíltan, és ne féljetek szemtől szembe megbeszélni a dolgokat. Tudom én, hogy írásban kényelmesebb, de hosszútávon nem vezet jóra.

Egyébként csak egy kitérő... nem valami rendes a barátod, ha sajnálja a pénzt arra, hogy felhívjon... ha én lány lennék, és lenne barátom, nekem biztosan nem esne jól.

2018. aug. 5. 14:16
 15/23 A kérdező kommentje:
Ezt így nem mondta egyszer sem, hogy sajnálná a pénzt, hogy felhívjon, ezt csak gondolom mivel sms-t is csak akkor ír mikor olyan a helyzet. Példál eljön hozzám, vagy megyek hozzá, találkozunk, szól ha már ott van vagy kimegy elém ha én megyek hozzá meg ilyesmi.
2018. aug. 5. 14:18
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem mondom, hogy élőben sosem haragudtam meg rá vagy én nem sértettem meg őt, vagy ő engem mert volt rá példa. Viszont ritkábban mint e-mailben és hamarabb meg tudtuk beszélni és túljutottunk rajta.

Előfordult olyan is hogy csak a találkozás alkalmával volt valami sértődés de megoldódott hamar és ezek azért nem gyakoriak voltak. Meg volt hogy előbb e-mailben kezdtünk róla beszélni de akkor sikerült igazán a végére járni mikor személyesen beszéltük meg, akkor értettük meg egymást leginkább.

2018. aug. 5. 14:22
 17/23 A kérdező kommentje:

Amúgy az is igaz hogy élőben az ember nem veszekedéssel akarja tölteni az időt. Mondjuk a barátom meg gyakran azt mondja problémákra is hogy beszéljük meg személyesen mert nem e-mailben kell az ilyet. Ebben igaza van csak én meg nem akarok várni.

Személyesen sem kellemes nyilván egy vita vagy ilyesmi de mindig személyesen értjük meg legjobban egymást, akkor ismerjük be legjobban a másik igazát, akkor megbeszéljük akkor és ott.

2018. aug. 5. 14:32
 18/23 A kérdező kommentje:

Szerintetek ha például skype-on működne a dolog vagy esetlet amellett is e-maileznénk de csak rövidebb üzeneteket meg ami olyan hogy egy sorban el lehet intézni, akkor nem megmaradhat a párom? Nem szeretném hogy a kapcsolatnak annyi legyen.

Ő annyira nem szereti amúgy az írogatást, vagy ha ír, akkor másnak is 1-2 sorokat ír csak. Vagy például olyan témáról van szó hogy nem lehet belőle veszekedés.

2018. aug. 5. 15:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Megmaradhat. Persze a távkapcsolat az mindig nehezebb, és lehet, hogy egyikőtöknek egy idő után már nem lesz elég jó, hogy nem találkoztok eleget, de a Skype-olás mindenképp segíthet, hogy jobb legyen a kapcsolatotok.
2018. aug. 5. 20:07
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem távkapcsolat, mert találkozunk de egyszerűen csak nekünk elég ennyit találkozni. Főleg a páromnak, meg mondjuk 4-5 napokat meg egy hetet most még én sem lennék vele. Vagy például van sokszor hogy tudunk több napokon is találkozni, igaz, néha csak kisebb időre de ha sikerül akkor szakítunk egymásra időt.

Több napra ő nem nagyon tudna otthonról eljönni, családi okok miatt, én ebbe belefolyni nem akarok és én meg napokig nem akarok nála lenni.

Szóval azért is beszélünk ennyit. De amúgy tényleg érzem hogy szeret... akkor is ha nem annyit találkozunk mint más párok esetleg. Viszont mikor találkozunk, akkor nem 1-2 órára.

2018. aug. 5. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!