Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek ha egy napig férfiak lehetnétek?
Kedves 47%, én a 23. válaszoló vagyok. Semmiféle gyűlölet nincs bennem a férfiak felé, sőt, szeretem a férfiakat. Nem ismersz, így nem tudod, hogy szoktam-e bármiféle kifejezésekkel dobálózni, vagy sem. Ráadásul nem egyedül vagyok 78% az oldalon, viszont téged a százalékodról ÉS a stílusodról remekül fel lehet ismerni.
Idézel nekem innen mondatokat, bár egyiket sem én írtam. Amit én írtam, azt érdes módon nem tartottad zavarónak.
Én meg a többi választ nem tartottam zavarónak, csak mulatságosnak. Amúgy az a vicces, jól elbeszélgetsz itt magaddal, hiszen magad válaszoltad meg biológiával stb. hogy miért fontosabb a férfiak számára a szex (szerinted, nekem napi igényem van rá, eddig egyik pasim sem mondhatta ezt el magáról)és amikor a nők ugyanezt fogalmazzák meg (miért ez a világ közepe számukra) akkor hőbörögsz.
Pedig jobb, ha tudod, férfitársaid a felelősök a férfiakról kialakult kép miatt. (és igen, ugyanez fordítva is igaz)
Amikor egy társkeresőn az a tendencia, hogy 50-ből 35-40 csak szexet akar (nős, farkáról küld képet, már a második levélben a szexről érdeklődik stb) és az életben is kb ezt látjuk, addig kénytelenek vagyunk levonni a következtetést, hogy a pasiknak a farkuk a világ közepe. Tudjuk, hogy van kivétel, de mint te is tudod, a kivétel erősíti a szabályt :-)
De mint írtam, ezek a férfiak degradálják a férfi nemet, nem a feminista nők. Én ismerek remek férfiakat és nem vagyok frusztrált, nincs okom gyűlölködni. Ellentétben veled, akinek már az is támadás, hogy valaki nem akar férfi lenni és inkább "megvárná, míg elmúlik" ez az adomány. De miért is akarna férfi lenni, te sem akarnál nő lenni, nem?
"Idézel nekem innen mondatokat, bár egyiket sem én írtam. Amit én írtam, azt érdes módon nem tartottad zavarónak."
Fel sem tűnt, hogy mindegyiket más hozzászólásból másoltam ki, így értelemszerűen nyilván nem neked tulajdonítom - ugye?
Én arra válaszként írtam ezt, miszerint te elfeded a valós jelenséget, ami itt megnyivánul, pusztán annyinak leírva, hogy egyszerűen a cselekvési forma különbözősége iránti kíváncsiságról szól. Látható a válaszokból, hogy ez _nyilvánvalóan_ nem volt igaz tőled.
"Én meg a többi választ nem tartottam zavarónak, csak mulatságosnak."
Kíváncsi vagyok, hasonló nemi sztereotípiákkal kapcsolatban visszafelé ugyanilyen elnéző lennél-e, és humorosnak találnád, ami tisztán degradálás.
Itt ennél kevesebbért is rásütik a válaszokra a "nőgyülölő" jelzőt, tisztán értelmes, racionális gondolatok kifejtésére is.
Újra rámutatok, mert bár próbálod magadat erkölcsileg feljebb helyezni, az ilyenben megmutatkozik: Szólaltál már fel például a nők kedvezményes nyugdíjkorhatára ellen? Nem? Én már igen a férfiak magasabb bérkategóriája miatt.
Látod, ez a különbség a kettőnk gondolkodásában.
"Amúgy az a vicces, jól elbeszélgetsz itt magaddal, hiszen magad válaszoltad meg biológiával stb. hogy miért fontosabb a férfiak számára a szex (szerinted, nekem napi igényem van rá, eddig egyik pasim sem mondhatta ezt el magáról)és amikor a nők ugyanezt fogalmazzák meg (miért ez a világ közepe számukra) akkor hőbörögsz."
Ugye tényleg nem látsz semmi különbséget a két megfogalmazás között? Neked ez egy, igaz?
"Pedig jobb, ha tudod, férfitársaid a felelősök a férfiakról kialakult kép miatt. (és igen, ugyanez fordítva is igaz)"
Rámutatok ismét: ha egy nő számára ez az általános kép, akkor rossz a mintavétel, amiből tapasztalatot szerez.
"Amikor egy társkeresőn az a tendencia, hogy 50-ből 35-40 csak szexet akar (nős, farkáról küld képet, már a második levélben a szexről érdeklődik stb) és az életben is kb ezt látjuk, addig kénytelenek vagyunk levonni a következtetést, hogy..."
...hogy mégsem kellett volna a lomtárba helyezni olvasatlanul egyes kapott leveleket a profil megtekintését követően. Mert talán pont azok árnyalnák a képet, akiknek a profiljuk "nem vonzó", míg akiké igen, ott ugyanazokar a személyiségjegyeket kapja az áldozat újra és újra, farokfotókat.
Ha valakit tízszer elütnek az úttesten való átkeléskor, lehet, hogy érdemes lenne picit arrébb fordítani a fejét, kitágítania a látóterét, és látná a zebrát is.
"Ellentétben veled, akinek már az is támadás, hogy valaki nem akar férfi lenni és inkább "megvárná, míg elmúlik" ez az adomány. De miért is akarna férfi lenni, te sem akarnál nő lenni, nem?"
Ismét hazudsz, hogy torzítsd a tapasztalható valóságot. Pontosan azt írta, "míg jobban lesz", azaz férfinek lenni nagyjából annyi, mint betegnek lenni.
És de, semmi okom nem volna elzárkózni a lehetőségtől, milyen lenne egy napig nőnek lenni, mivel a megismerés számomra alapvető szándék mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!