Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek ha egy napig férfiak lehetnétek?
A menstruációmra időzíteném és élvezném a vérzésmentes életet egy plusz napig :D
Plusz kipóbálnám a szeretkezést a másik oldalról, ha a barátom meg nő lenne azon a napon.
Megprobalnam megerteni miert a farkuk vezenylik öket.
es megprobalnak rajönni a logikajukra mert sokszor ök is elviselhetetlenek😃
nem csak a nök bonyolultak hanem a pasik is😄
Vicces ezt olvasni a harmadiktól.
Biztos van előnye annak is, hogy senki sem szól hozzánk az utcán, fütyül utánunk, de amikor több év magány után sem, akkor már nem fogod élvezni, hogy senkit sem érdekelsz.
Az hogy megvernéd azokat a férfiakat meg álom. Mert egy férfi erősebb egy nőnél, de egy férfivel szemben már egyenlő erős. Szóval ha sokat keresnéd a balhét, te kapnál inkább, amit nem élveznél.:D
A #2 és #3 miért lett lepontozva? A kérdés szempontjából teljesen hasznos válaszok, hiszen nőként leírták, férfiként mit tennének. Az #5 pedig férfiként beszólt csak, a kérdés szempontjából nem hasznos a válasza, mégis 100% hasznosnak van ítélve.
Nézzetek rá erre a kérdésre legközelebb, amikor a "feminácik" igazságtalan pontozására panaszkodtok.
(És igen, a kérdés szempontjából ez a válasz sem hasznos.)
Remelem, hogy menzesz elso napjara tevodik, mert az a legszornyubb. Igy ahelyett, hogy vegighanynam es vegigszedelegnem a napot, jol teljesitenek a munkaban.
Elveznem, hogy csak elokapom amim van, es kiengedem, nem kell korulmenyeskednem a wc-n.
Recskaznek egy jot, mert nokent sosem ertettem, mi a feneert olyan szexorientaltak a pasik.
Visszaszolnek azoknak, akik az utcan kiabalgatnak es futyulgetnek a noknek.
Felmeztelenul jarnek itthon (nagy melleim vannak, igy ezt most csak fajdalmakkat tehetem meg) es elveznem, hogy nem faj a hatam.
Lefekudnek egy lannyal.
(Hetero vagyok, egyedul fiukent probalnam ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!