Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek ha egy napig férfiak lehetnétek?
"én is tuti magamhoz nyúlnék, r*hadt jó lehet"
Most én nem értem a dolgot. A nők is ugyanúgy maszturbálnak, mint a férfiak. A végeredmény orgazmus mindkét esetben. Akkor mi ez a 'rohadt jó lehet'? Valószínűleg ugyanolyan jó, mint a puncidat simogatni.
Kirándulnék és nem tévednék el.
Vezetni mennék, hogy egyszer legyen egy jó vezetési élményem.
Engem is érdekel az állva pisilés :D
Kinyitnék előre pár befőttet :D
Első körben kipróbálnám, milyen az önkielégítés férfi testben: mivel ez a legnagyobb különbség a férfi és a nő között.
Aztán elmennék egyet sétálni a városban és élvezném, hogy úgy végigmehetek az utcán szőrös lábbal és melltartó nélkül, hogy ezért senki nem ítél el.
Ezeken kívül nincs más, amiben döntően különbözik az életem a férfiakétól, tehát más különlegeset nem igazán csinálnék szerintem.
Én is recskáznék, ez volt az első, ami eszembe jutott :D Sőt, mivel ugyebár férfi lennék, remélhetőleg nőkhöz vonzódnék, úgyhogy akár szexelnék is egyet (élvezem nőként a szexet, de kíváncsi lennék, hogyan éli meg a másik fél).
És ja, állva pisálnék.
Asszem minden mást megtehetek nőként is :D
30N
Igazából élvezném. 1 napig gavallér lehetnék. Ez olyan kiváltság amiért nőként rám furán néznek, de egy férfinél pozitívum.
Szóval mindenkivel udvarias előzékeny és kedves lennék. Az időset átkisérném a zaebrán. Az ajtót megfognám az utánam jövőnek. Hölgyeket előre engedném.
Hihetetlen, milyen szinten degradáló képe van a férfi nemről ennek a frusztrált tábornak, ami itt aktívan gyárt tartalmat.
Több válasz is ennyiben merül ki, és még mindig téma, hogy "megérteni", hogy "mi hajtja a férfiakat" a nemiség felé.
Komolyan, felnőtt embereknek magyarázni kell, hogy miért van nagyobb szexuális késztetés a férfi nemben, mint a nőben? Lelövöm a poént, de mint sok más ponton, lelkileg, mentális működésben, és biológiailag is (nem csupán az elsődleges nemi jellegben!) különbözik egymástól a két nem, bármilyen meglepő. Igen, például ezért nem lesz egy nemváltó műtét után férfiből nő, mert nem fog például havonta egyszer hormonális változás beállni a szervezetében, ha le is vágatja azt, ami a lába között van. És ugyanúgy kell borotválkoznia.
A két nem elétrő. És ez ebben is megmutatkozik. Egy nő sosem fogja megérteni, a saját szexuális vágya hiányával, kiegyensúlyozottan viselt egyedülléttel, hogy egy férfiben miért alakít ki feszültséget. Nem kezdek bele felzárkóztatásba most, de a viselkedést a hormonális jellegzetességek differenciája is alakítja, nem csak a szociális hatások. Ösztrogén és progeszteron mellett a tesztoszteron hatását nem lehet megtapasztalni. De a megtapasztalás hiánya azért nem zárja el a lehetőségét annak, hogy értse valaki.
Ilyen témakörben nem degradáló feminista odabökéseket, szúrkálásokat kell írni arról, hogy "jaj, a farkuk vezeti mindet", hanem érteni, felfogni az emberek különbözőségét, és a másik ember helyzetét.
De személteti mindez, miért lehetetlen ilyen közösséggel ebben az alkategóriában az értelmes párbeszéd.
Már csak azért sem, mert mint látszik, ugyanahhoz a felhasználóhoz több fiók is társul - legalábbis nehezen tűnik hihetőnek, hogy a 3-as és a 9-es válaszban nem csupán ugyanaz olvasható, de szinte ugyanaz(!) a felsorolás sorrendje is.
"Aztán kimennék az utcára félmeztelenül, kiélvezném, h senki le se xar"
Férfiak sem mászkáknak kint, az utcán, idegen emberek előtt félmeztelenül. De ha szeretnéd, tedd, én nem fogok tiltakozni ellene, ezt előre megígérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!