Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek ha egy napig férfiak lehetnétek?
Nem tudom már hányadik válasz írja, hogy biztos recskázna, mert milyen jó lehet. Komolyan, miért érzitek szükségét ilyen megalázó képek felvázolása általatok nem ismert emberekről?
Jobb lesz ettől a napotok? Nem érzitek a csepegő gyűlölet a szavaitokból saját embertársaitok iránt?
Szerintetek egyetemi tanárok, újságírók, közgazdászok, operaénekesek élete erről szól?
Ha _nektek_ ennyi a tapasztalatok az eddig általatok látott férfi nemről, javaslom, hogy magatokban keressétek a hibát.
Ezt az oldalt itt csak gumiszoba funkcióval rugázzák fel, semmi segítségnyújtási szándék nincs a válaszolókban, csak a frusztráció kiadása.
20 és 21 ugyanaz a válaszoló. És szokás szerint fogalma sincs arról, miről beszélnek a többiek. Senki sem állította, hogy a férfiak élete a recskázásról meg a szexről szól egész nap. Csak azt írták egyesek, azonnal kipróbálnák. Miért? Mert mi nem úgy éljük meg sem az önkielégítést, sem a szexet, mint ti, és kíváncsiak vagyunk. Ahogyan az állva pisilésre is. Mivel a munkámat ugyanúgy végezném férfiként is mint nőként, ebben nem lenne sok érdekes, ahogyan a hobbijaimban sem lenne nagy változás. Ha egy nő férfivé válna, ezek a dolgok izgatnák.
De te már megint megragadtad az alkalmat a fröcsögésre, ráadásul teljesen feleslegesen.
Állva pisilni jó lehet.
És kíváncsi vagyok, hogy vajon tényleg csak a nőknek van gondja a jobb-bal dolgokkal.
Na meg annyiszor megkapnom, hogy egy szülés nem fájhat annyira mint a here rúgás, morbid, de "kipróbálnám".
Öngyilkos lennék, de minimum idegösszeroppanást kapnék és azon gondolkoznék, hogy mit vétettem én ebben az életben, hogy ezt érdemlem. :)
A recskázás egy kicsit sem érdekel, nőként nekem 100-szor jobb, amíg ő egy szer megvan, addig én már háromszor fordultam. Az állva hugyozás szintúgy hidegen hagy.
Egyetlen egy hasznos dolgot tudnék elképzelni, hogy a volt férjemnek egy balhorgost behúznék, de úgy tisztességesen, hülye impotens köccsög.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, milyen nők jönnének be...de, ha kiderül, hogy ezek az agyhiányban szenvedő múmiára bebalzsamozott, zörgő csontú pláza/instagram szökevények , akkor isten úgy se' tuti keresem a kötelet!
Aha, nem veszed észre, milyen gyűlölet és lenézés van benned emberek iránt csak azért, aminek születtek, ugye?
De "hímsovinizmust" és "nőgyűlöletet" dobálni random válaszokra, az reflexszerűn megy.
"én is tuti magamhoz nyúlnék, r*hadt jó lehet. :D elmennék sörözni, meccset nézni"
Szerinted ezzel leírható a férfi lét?
"Senki sem állította, hogy a férfiak élete a recskázásról meg a szexről szól egész nap. Csak azt írták egyesek, azonnal kipróbálnák. Miért? Mert mi nem úgy éljük meg sem az önkielégítést, sem a szexet, mint ti, és kíváncsiak vagyunk."
Aha. Nyilván. Ezekben a válaszokban is csak ez van, ugye?:
"Megprobalnam megerteni miert a farkuk vezenylik öket."
"Első körben recskáznék egy (kettő-három-négy) jót, hátha megtudom, hogy sok férfinak miért ez a világ közepe."
"Megpróbálnám minél több dologba beledugni...kíváncsi vagyok mi olyan jó ebben"
"Recskaznek egy jot, mert nokent sosem ertettem, mi a feneert olyan szexorientaltak a pasik."
Szelektív olvasás...? Olyannyira erkölcsileg emelkedettnek és másokkal szemben szellemi fölénynek érzed magadat, de valójában visszataszító az, amit mutatsz.
Messze nem arról van szó tehát, hogy pusztán érdekes MÁS formában megtapasztalni a maszturbációt az eddigiekhez képest, mint az állva pisilést is.
De az ilyen nem szúrja a szemedet, nem éri el az ingerküszöbödet. Nem vagyok meglepve. A feminizmus, amit itt olyan büszkén használsz magadra, már megnevezésében sem a nemi egyenlőségért áll ki, hanem egyikkel szemben a másikkal fogalmaz. A szó maga sem mutat mást. Szólaltál már fel például a nők kedvezményes nyugdíjkorhatára ellen? Nem? Én már igen a férfiak magasabb bérkategóriája miatt.
Látod, ez a különbség a kettőnk gondolkodásában.
#21 Nem tudom, hogy miért vagy ilyen sértett, miközben a férfi és női lét tényleg csak a testünkben különbözik. Minek hozod fel az újságírókat/egyetemi tanárokat/operaénekeseket? Te melyik vagy ezek közül?
Nőként is tudom fejleszteni a képességeimet, de az egyetlen egy dolog, amit nőként nem lehet megcsinálni, az a f...szverés. Ha ez neked degradáló, akkor azzal magadban kell megbirkóznod. De még a f...szverés sem lenne olyan izgi, tekintve, hogy a csiklóban kb dupla annyi idegvégződés van, mint a péniszben.
A kérdésre meg: bevennék egy altatót, és visszafeküdnék aludni, amíg "jobban nem leszek".
Mondd, legalább azokat a sorokat elolvastad, amiket kimásoltam? Szerinted ez annyit mutat, mint puszta kíváncsiság az eltérő formában végzett cselekvés felé?
"A kérdésre meg: bevennék egy altatót, és visszafeküdnék aludni, amíg "jobban nem leszek"."
Ebben sincs semmi lekicsinylés és lenézés, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!