Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Linkelnétek nőket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Linkelnétek nőket, akik különösen bejönnek nektek, álomnőnek találjátok őket? Korral együtt.

Figyelt kérdés

#nők #álomnők
2018. aug. 2. 11:27
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
55%

Priceless :D

> férfiak, milyen nők tetszenek?

> nekem például ilyenek

> az rossz!

> mondok 15 buta közhelyet, hogy alátámasszam

> beteg vagy!

2018. aug. 2. 19:15
 32/37 A kérdező kommentje:

senkit nem pontoztam le, szemely szerint.

wow, az erdekes, hogy az alomno alatt nem egy par embernek (meg noknek is) csak a test jut eszebe. :D az meg kifejezetten ijeszto, hogy van, aki meg melleket es seggeket is ment le tarskeresorol.

nekem semmi bajom senkinek az izlesevel, amig az realisztikus. tehat, amig nem egy gumibabara emlekeztet, hanem, egy epkezlab emberre es nem fitneszes testhez van F-es szilikonmelle, mondvan, aki nem muti szenne magat, az mar nem jo no. :/

es ha eszrevettetek, akkor a legrealisztikusabb kepeket egy no kuldte be. szoval erdekes.

mindenesetre tiszteletem azoknak a ferfiaknak, akik szamara nem az az ideal, amihez a noknek szet kell muteniuk magukat, hogy elerjek azt.

2018. aug. 2. 19:53
 33/37 anonim ***** válasza:

"es ha eszrevettetek, akkor a legrealisztikusabb kepeket egy no kuldte be. szoval erdekes."

Mitől realisztikusabb, mint amit én linkeltem be?

2018. aug. 2. 20:01
 34/37 anonim ***** válasza:
2018. aug. 2. 22:05
 35/37 A kérdező kommentje:

oke, a tied is teljesen realisztikus. ne vedd magadra, egyertelmuen nem egy guminot linkeltel be.

2018. aug. 2. 22:25
 36/37 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

" Linkelnétek nőket, akik különösen bejönnek nektek, álomnőnek találjátok őket? "

Mondjuk link alatt az embereknek első sorban kép jut az eszébe. S képek alapján belsőt nem nagyon tudunk mutatni, csak külső tulajdonságokat. Így szerintem joggal hihette azt kb. mindenki, hogy az álomnő alatt testet értesz. :) Az természetes és a napnál is világosabb - az én esetemben legalábbis - hogy e mellé a belső tulajdonságok is legalább ennyire fontosak.

2018. aug. 4. 13:29
 37/37 A kérdező kommentje:

kulsorol van szo, de arcot nem sokan linkeltek, te pedig kifejezetten melleket es seggeket vagtal ki, lol.

gondolom, amikor parod mellett ebredsz, nem a szemebe szeretnel nezni, hanem a mellbimbojaba vagy segglyukaba ;)

2018. aug. 4. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!