Hogyan tálaljátok a halászlét? Külön tányéra teszitek a halat vagy a lével együtt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 14:24
4/9 anonim válasza:
Külön! :) Mivel teljesen szálkamentes alaplét csinálok, ezért mindig külön tálalom a halat.
5/9 doboszoli válasza:
Nálam a hal is szálkamentes.(általában ponty)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!!!
Mi bajai halászlét eszünk : Tálalni pedig ,úgy szoktuk ,hogy a levet leszürjük kirakjuk külön tálba a hagymát ,külön a tálba a gyufa tésztát ,a hal húst és levest is .. Igy mindenki minden böl annyit szed amennyit szeretne..
2013. jan. 23. 09:14
7/9 anonim válasza:
A ponty szálkamentes? Hü. Egy nagy tálaló edénybe a halászlevet, fele halat bele. S külön tányérra még halat, ui. van aki csak a levét szereti-ne kutyulja össze az egészet. Ám a legjobb, mikor közvetlenül a bográcsból merítünk, szedünk.
8/9 doboszoli válasza:
Láttam már egy-két pontyot..
Alapból nem szálkamentes, de szívesen leírom hogyan teszem azzá nem egészen 3 perc alatt.
9/9 anonim válasza:
Nos, azok az elvetemültek, akik a "tésztalevest" képesek halászlének csúfolni, külön tálalják.
Akik viszont valóban halászlevet készítenek, és nem holmi mosogatólevet, mindenképp egyben tálalják!
Hiszen már eleve bele van passzírozva a hal egy része a lébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!