Hogyan tálaljátok a húslevest a vendégeknek, külön a húst külön a zöldségeket? Vagy együtt a leveses tálban?
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 17:52
1/4 anonim válasza:
Én külön kiszedem a húsokat (feldarabolva), a zöldségeket másik tálon, a tésztát szintén külön (kevés levesben) kifözve, és a levét leszürve.
Így mindenki azt és annyit szed a tányérjába, ahogy neki tetszik.
Van, aki nem szeret semmit a levébe tésztán kívül, van, aki a zöldséget vagy a húst szereti, a másikat nem, söt olyan vendégem is volt már, aki a levest üresen szerette.
2/4 anonim válasza:
Változó, nálunk az volt a szokás, hogy teljesen külön volt a hús, zöldség, külön táblán a leves, így ízléses is, mindenki azt szed bele amit akar, feleségem családjában meg mindent bele, végül a mi családunk szokását vittük tovább, tehát külön csak a leves, külön a tészta, külön a hús es külön a zöldség.
3/4 anonim válasza:
Mindent kulon, de nem csak a vendegeknek, alapbol igy lattam anyumtol.;) Kulon az alaple, a hus, a teszta, meg a zoldsegek is fajtankent kulon talba szedve. Mert nem szereti mindenki ugyanazt.;)
4/4 anonim válasza:
Vendégeknek külön külön mindent én is. Ha csak magunknak, akkor nem biztos, hogy mindent így pakolok, van hogy egybe van és úgy szedünk ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!