Kelkáposztábòl készült ételeket tudtok irni receptel együtt?
1. Cikkekre vágom úgy, hogy a torzsa összefogja a leveleket, lobogó sós vízben egy pár percig megfuttatom. Kiszedtem sózom, majd panírozom és kész a rántott kelkáposzta
2. A fejet először félbe-vágom, majd kb. fél cm-es szeletet vágok belőle, sózom, és sűrűre kavart palacsinta-tésztába mártva sütöm először mindkét oldalát hirtelen, majd ismét bemártva a masszába teljesen készre sütöm.
Ugyanezt egyébként fehér káposztából is szoktam!!!!
Nagyon jò ez a rántott kelkáposzta.
Ez még ùj nekem.
Finom is? Laktatò?
Aki szereti a kelkáposztát, annak jó!
Szeretem a kelkáposztát, csak sokszor untam már a főzeléket. A cikkekre vágott jó falós, laktató és hidegen is lehet falatozni a maradékot. A szeletben készítettnél pedig a bundája lesz a 2x-es bemártás miatt egy különleges szerintem. Törtkrumplit szoktam akármelyikhez köretként készíteni!
hát tényleg? mi a jobb ennél? Van egy viszonylag egészséges, aránylag finom zöldség, mit csináljunk vele? Rántsuk ki 8 liter olajban!!! Hiába, Magyarországon tényleg a rántás a legmenőbb ételkészítési módszer...
És most jöhet a szokásos lepontozás, hiszen nem konstruktív módon javasoltam értelmesebb elkészítési módokat, csak hőbörgök, mint a hülyegyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!