Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Linkelnétek nőket, akik különösen bejönnek nektek, álomnőnek találjátok őket? Korral együtt.
Ah, I see you are a man of culture as well.
Azt írja a 33%-os, hogy ép testben ép lélek. Vagyis ez alapján gondolja, hogy ezek a nők, akiknek olyan önértékelési problémáik vannak - azaz ép lélekről nem igazán lehet beszélni esetükben- akik az egész életüket arra építik, hogy a külsejükkel érvényesüljenek, hogy az legyen bennük a leginkább értékelhető, és ezért szilikon mellet csináltatnak, feltöltetik a szájukat, póthajat hordanak, természetellenes bőrszínt idéznek elő, műkörmöket hordanak, annyi sminket viselnek minden nap, aminek az egészséges bőrápoláshoz semmi köze - tehát így ki van zárva az ép test is- szóval hogy ezek alapján ezek a nők lennének, akik megfelelnek az ép testnek és léleknek.
Az általa linkelt nőket hallani, látni a tv-ben, interneten nyilatkozni, beszélni, és ezek alapján unintelligens, beszűkült látókörű, korlátozott ismeretekkel, tájékozottsággal rendelkező nők benyomását keltik (diploma meglététől függetlenül). Persze ha az adott férfi sem túl intelligens, neki is csak a kalóriaszámlálás, a lazacot, vagy édesburgonyát együnk-e, és a ma mit csináltál a kondiban a beszédtémája, akkor tökéletes párt fognak alkotni. De azért ismerjük el, hogy ezen nők esetében nem lehet beszélni arról sem, hogy elfogadnák magukat. Nem az elhízottság propagálásáról van szó, vagy, hogy ne tegyünk az egészségünkért, a szellemi fejődésünkért, de amit ezek a nők csinálnak, azt úgy nevezik, hogy átestek a ló túloldalára. Nem elégedettek a testükkel, folyamatosan azon aggódnak, hogy a következő falat, amit megesznek, vajon hogyan rontja el az alakjukat, mennyi sportolással tudják ledolgozni, mit kell tenniük azért, hogy a fejükben kialakított egészségtelen képnek még inkább megfeleljenek (ami soha nem fog bekövetkezni), hogy nem lehet kiegyensúlyozott, békés pszichéről, mentális állapotról beszélni.
„ sugározzák az életet,élnek nem befeszülnek nem rinyálnak”
Pont ez az, hogy nem sugározzák ezt, amit írsz, hanem azt, hogy vajon tetszem-e mindenkinek, vajon találnak-e rajtam hibát azután is, hogy ennyi időt és energiát fordítottam a testemre (és legtöbbször csak arra). Vajon elhiszik-e, hogy én így annyira boldog vagyok, és az életem tökéletes. Ugyanez, amit te is előadsz magadról ezen az oldalon. És ezzel nem bántani szeretnélek téged, még ha tudom, annak is fogod venni.
Élnek? Te például azt írtad korábban, nem eszel semmi édességet, maximum néha gyümölcsöt. Ez az élet? Nem az, hogy ha kedvem tartja, elmegyek a barátnőmmel megenni egy fagyit? Nem minden nap, és ettől még nem leszek elhízott, de nem attól rettegek, hogy jó ég, mennyire fog ez meglátszani rajtam, vagy rajta. Ha a nagymamám a születésnapomra süt egy tortát, akkor nem kikelek magamból, hogy hogyan gondolta, hiszen tudja, hogy én ilyesmit nem ehetek, hanem elfogyasztok belőle egy szeletet (mértékkel kell enni), és megköszönöm, hogy dolgozott vele. Ha valamit megkívánok, akkor nem tiltom meg magamnak, hogy ehessek belőle egy keveset. Nem attól félek, hogy élvezem is az életet, nem korlátozom folyamatosan magamat. Ettől még lehet valaki egészséges testalkatú, nem elhízott. De nem olyan kirakatbabák, mint akiket linkeltél. Azért sportolok, mert élvezem, nem azért, mert teljesítménykényszeres vagyok, aki ez alapján akar több, szebb, jobb lenni a többi embernél. Nem ahhoz mérem az emberi értékeimet, hogy mennyire feszes a fenekem, elég barna vagyok-e, vagy eléggé kerekedik-e a mellem, mennyire széles a hátam.
Fontos, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet éljünk. Ha te az életedet azzal akarod tölteni, hogy mindig valami elképzelt, másoknak megfelelni akaró ideált próbálsz utolérni, akkor soha nem leszel boldog. Amihez egyébként jogod van, csak butaság azt állítani, hogy ez az egészséges, hogy ezek az emberek boldogok, és sugároznák magukból, hogy mennyire elégedettek.
Most komolyan, nyissunk teret az igazságnak: hány párkeresési gondokkal küzdő túlsúlyos nő van jelen itt, hogy MINDEN válasz le lett pontozva, ahol vékony testalkatot említettetek meg?
Ez miért baj?
Még ott is, ahol egyáltalán nem is volt kép, mint a Szabó Erikát említő válasz.
Vagy van 2-3 állandó felhasználó, aki eldöntötte, hogy minden ilyen választ lemínuszoz?
Milyen boldogságot jelent ez? Miért örömforrás? Nem tudom megérteni, miben elégít ez ki valakit. Előrébb hoz valamihez?
" #11-es beteg. Te így puzzleként rakod össze a neked tetsző nőt, vagy mi? A felsőtestek nem is felsőtestek, csak felnyomott mellek. Jézus... "
Na, már miért lennék beteg?:D Azt hittem ezt nem kell magyarázni, de ám legyen. Szerintem nem mindegyik felnyomott. De, hogy felnyomott vagy sem, itt most nem lényeg, a lényeg a -látszólagos?- méreten van. A felsőtesten szerintem ez az egyik leglényegesebb pont, vagy még mi kellene? Részletezhetem a pocakot is, hogy ha arra van szükség és a karvastagságot, de szerintem ez jelentéktelen. Ha lapos a hasa ha van ott egy pici, az nekem mindegy.
Vannak lányokról képeim, mint mindenkinek. Van akiét azért tettem félre, mert tetszett a combja, van akiét azért, mert tetszik rajt a melle. Húha. És könnyebb volt ezeket linkelni külön, minthogy keressek egy olyan lányt, akin ez mind megtalálható. Időspórolás. Egyébként ha kimész az utcára sok lányt lehet látni ilyen testalkattal. Ilyen combokkal és e mellé közepes vagy nagyobb mellek, főleg pesten. De várj, keresek neked olyat, ami nem külön van és nem lehet belekötni...
Ami ennél jobban reprezentálja az ízlésem, most nem találtam. Remélem kielégítettem az igényeid. :D
,,Te például azt írtad korábban, nem eszel semmi édességet, maximum néha gyümölcsöt. Ez az élet?
Nem az, hogy ha kedvem tartja, elmegyek a barátnőmmel megenni egy fagyit? Nem minden nap, és ettől még nem leszek elhízott, de nem attól rettegek, hogy jó ég, mennyire fog ez meglátszani rajtam, vagy rajta. Ha a nagymamám a születésnapomra süt egy tortát, akkor nem kikelek magamból, hogy hogyan gondolta, hiszen tudja, hogy én ilyesmit nem ehetek, hanem elfogyasztok belőle egy szeletet (mértékkel kell enni)"
Miért,az miért jó,hogy valaki zabál édességet?
Jó nem rólad beszélek ha néha eszed,azzal semmi baj nincsen,de az emberek nem ilyenek.
Pörküttet kenyérrel eszik meg az édességet nem egy szelet hanem sokkal több.
Amúgy én ha eszek ott is megfigyelem,hogy pl Protein Prookies-t szoktam,meg ha fagyi akkor diétás legyen.
Nagyon finomak ezek is.
Gyümölcsöt szoktam nassolni ha akarok dinnyét például,és itt le tudom az édességet mert ez is hízlalna amúgy ha nem vittem volna le nagyon a szénhidrát bevitelt 100g környékére.
Mondom te jól csinálod de lássuk a magyarokat nézd meg az utcán dagadtak,elhízottak,eszik a gyrost meg a Hambit.
Amúgy én nem szeretek a nővel ,,jókat enni" hanem egészségesen eszünk,diétás ételek is lehetnek finomak az a versenydiéta amikor már keményebben kell,de az teljesen más dolog,nem erre gondoltam.
Mert itt nagyon sok megkeseredett nő van, aki személyes sértésnek veszi, ha a másik nemnek más az ízlése (amiről nem tehet), mint amit ő mutat.
És a világ változzon őhozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!