Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit gondolnátok ilyenkor a párotokról, változna róla a véleményetek?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, hogy tudom hogy a múlt nem minden (bár szerintem azért számít), és hogy nem szép dolog ez alapján ítélni senkit. Szóval a párommal egy éve vagyok együtt, nem sok idő de már voltunk együtt nyaralni, együtt élünk, és hát együtt képzeljük a jövőnket úgy néz ki. Ma kicsit nézegettem a facebookját (IGEN, tudom hogy ronda dolog, DE ő maga mondta hogy bármikor megnézhetem, mert "nincs mit rejtegetnie", ezért belépve is hagyja mindig meg ilyenek, szóval mondhatni ez "engedéllyel" történt) és hát tovább mentem az üzenetekkel és régieket is megláttam. és rengeteg nővel levelezett anno.. még kicsivel azelőtt is mielőtt megismert, az a tipikus férfi volt aki húsz nőnek ír és udvarol egyszerre és mindegyiknek ugyanazokat írja. most egy kicsit úgy érzem hogy csak azért jött velem össze mert én voltam az egyetlen aki ennyire pozitívan reagált a közeledésére (mert igen, engem is online ismert meg és úgy udvarolt először, elég tipikus dumákkal.. csak aztán meg normális aranyos kedvesnek tűnt..). és én nagyon nem szeretek csak egy opció lenni. nem tervezem hogy emiatt elhagyom vagy ilyesmi, de nem igazán tudom mire véljem ezt, hogy "dolgozzam fel". hogy vegyem komolyan bármit is mond mikor tudom hogy konkrétan minden nőnek ezeket mondta? vagy simán csak minden férfi ilyen? lehet ettől függetlenül még hűséges vagy ezek mindig ilyen "szoknyavadászok" maradnak? lehet egyáltalán hogy tényleg szeret, ha csak "véletlen" jött velem össze (mert én nem hajtottam el a fenébe)? én 24L ő 25F.
2018. aug. 1. 12:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem izgatna, ugyanígy ismerkedek. Párhuzamosan több srác, aztán amelyik hajlandó elhívni randira, és látunk egymásban fantáziát, azzal megpróbáljuk. Nem látom ebben a problémát. Szerencsés az az ember, akinek csak úgy az első adandó próbálkozása rögtön élete nagy szerelme. Mi esendő halandók meg próbálkozunk és reménykedünk a legjobbakban.

27N

2018. aug. 1. 13:41
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
Engen is zavarna a helyedben. De szerintem engedd ezt el, emészd meg. Lehet ugyanazt írta másnaky de lehet ha az a más viszonozza, és randiznak, nem jöm be a pasidnak, és visszalép. Nálad nem léoett vissza! Bejöttél neki szöröstül bőröstúl. De attól még béná ak tartom ezt a 20 nőnek megírom ugyanazt csajozást. Lehet pl. nekem is írt és nem válaszoltam, vannak ilyen hülye üzeneteim. Ez olyan ciki, igénytelen módszer, kétségbeesés szülte technika. Barátom is ismerkedett előttem, de nem így...
2018. aug. 1. 13:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! azért kicsit megnyugtató hogy sok ember ilyen, de ettől függetlenül van kapcsolatuk.
2018. aug. 1. 13:54
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Nő vagyok, de remélem, nem baj ha írok.

Arra szeretnélek kérni, hogy gondolj bele az akkori helyzetébe. Szerintem egyszerűen csak párt keresett és ment, írt, válaszolt mindenkinek, aki reagált a közeledésére. És azért írt sablonos dolgokat az elején neked is, mert konkrétan semmit sem tudott rólad. Ha csak azért lenne veled, mert egyedül te maradtál és nem volt más, akkor már nem lennétek együtt és nem terveznétek közösen. Nyilván vannak közös dolgaitok, összeilletek, ha nem így lenne, hamar vége lett volna a kapcsolatotoknak.

2018. aug. 12. 09:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, felszavaztam egyébként mindenkit!
2018. aug. 20. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nem fogtad volna meg, továbblépett volna és nem veled lenne. Sok pasi mesélte, hogy azért írnak egyszerre több nőnek, mert jó, ha a tizede válaszol. De ettől még nem jönnek össze, pláne nem költöznek össze azzal, aki visszaír. Nyugi. Te kellesz neki :)
2018. aug. 20. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Az en ferjem is ezt csinalta, es meg rengeteg pasi. Foleg az igenytelen tuskokra jellemzo ez a "mindegy ki, csak valaki adja mar be a derekat, hogy dughassak vegre" hozzaallas. Ok nem bonyolitjak tul a vilagot, legyen kaja, alvas, nyugalom, dugas, es semmi mas nem szamit.

Hanyok toluk.

Csak azert van veled, mert a tobbi nonek o nem volt eleg jo. Neked meg alacsony az igenyszinted, es konnyen bedoltel neki.

2018. aug. 20. 21:37
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 akkor neked vajon milyen lehet az igényszinted ha ráadásul hozzá is mentél? 🤔🤔
2018. aug. 21. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!