Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit gondolnátok ilyenkor a párotokról, változna róla a véleményetek?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném, hogy tudom hogy a múlt nem minden (bár szerintem azért számít), és hogy nem szép dolog ez alapján ítélni senkit. Szóval a párommal egy éve vagyok együtt, nem sok idő de már voltunk együtt nyaralni, együtt élünk, és hát együtt képzeljük a jövőnket úgy néz ki. Ma kicsit nézegettem a facebookját (IGEN, tudom hogy ronda dolog, DE ő maga mondta hogy bármikor megnézhetem, mert "nincs mit rejtegetnie", ezért belépve is hagyja mindig meg ilyenek, szóval mondhatni ez "engedéllyel" történt) és hát tovább mentem az üzenetekkel és régieket is megláttam. és rengeteg nővel levelezett anno.. még kicsivel azelőtt is mielőtt megismert, az a tipikus férfi volt aki húsz nőnek ír és udvarol egyszerre és mindegyiknek ugyanazokat írja. most egy kicsit úgy érzem hogy csak azért jött velem össze mert én voltam az egyetlen aki ennyire pozitívan reagált a közeledésére (mert igen, engem is online ismert meg és úgy udvarolt először, elég tipikus dumákkal.. csak aztán meg normális aranyos kedvesnek tűnt..). és én nagyon nem szeretek csak egy opció lenni. nem tervezem hogy emiatt elhagyom vagy ilyesmi, de nem igazán tudom mire véljem ezt, hogy "dolgozzam fel". hogy vegyem komolyan bármit is mond mikor tudom hogy konkrétan minden nőnek ezeket mondta? vagy simán csak minden férfi ilyen? lehet ettől függetlenül még hűséges vagy ezek mindig ilyen "szoknyavadászok" maradnak? lehet egyáltalán hogy tényleg szeret, ha csak "véletlen" jött velem össze (mert én nem hajtottam el a fenébe)? én 24L ő 25F.
2018. aug. 1. 12:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Férfiak véleménye is érdekel, hogy ti vajon mit gondoltok mikor ezt csináljátok vagy aki esetleg ugyanígy talált nőt, az mit érez..?
2018. aug. 1. 12:10
 2/18 anonim ***** válasza:
3%

Bocsánat, de ezt nem tudom megállni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Itt elolvashatod, mi a férfiak véleménye az agyalásról.

2018. aug. 1. 12:22
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Mintha csak én írtam volna ki a kérdést😄

Az én párom is sok nőneműnek írt előttem, találkozgattak, vagy este a bandájukba keveredett pár akikkel aztán próbált ismerkedni.(nem macsó módra rögtön házhoz hívni,megfektetni).

Aztán ahogy kicsit jobban megismerte őket nem lépett tovább mert nem jöttek be neki. Elmondása szerint kedves normális lányt keresett. Aztán megismert engem és immár 4 éve boldogítjuk egymást.

Bennem is ugyanezek a kérdések és félelmek jöttek elő,mint benned, miután megtudtam milyen (viszonylag) sok nővel volt jó viszonyban. Feldúlt az egész és muszáj volt elmondanom neki. Jól tettem, mert teljesen megnyugtatott.

Nem hiába nem velük jött össze akkor, hanem velem.

A férfiaknál ez kicsit másképp működik mint nálunk. Mi rendszerint várjuk,hogy ők lépjenek, ismerkedjenek majd udvaroljanak nekünk. Ha ők is ugyanezt tennék, nagy valószínűséggel nem is találnának párt.

A tied is,mint az enyém, próbálkozott, társat keresett magának, ezért ismerkedett több lánnyal, s mivelvalami.m.

2018. aug. 1. 12:30
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
*nem volt okés ezért tovább lépett. Most maradt volna az elsőnél, ha működik, ha nem és ne ismerkedjen tovább?😃 mondom ezt úgy,hogy teljesen megértem az érzéseid.
2018. aug. 1. 12:31
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

Aztán megismert téged és nem érdekelte más, elmondásaid alapján megtalálta az igazit azaz téged:)

Innentöl kezdve ne agyalj tovább. Nem egy opció vagy, hanem a szerelme akivel élni akar.

Biztosan te is ismerkedtél előtte, nem álltál le az első után, de aztán jött ő és vele alkottok egy párt.

Ha már egyáltalán nem írogat nőknek, az ég világon semmi okod a félelemre😊

21 n voltam a három válasszal.

2018. aug. 1. 12:35
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat #3, ez tényleg eléggé megnyugtatott! 😊😊
2018. aug. 1. 12:39
 7/18 anonim ***** válasza:
37%

Le leszek pontozva, de én meg csak egy nőnek írok üzenetet és mindenkinek igyekszem egyénileg megfogalmazni a mondanivalómat, figyelembe véve az adatlapon látottak alapján. (Eleve olyan nőnek nem nagyon írok, akinél alig van valami feltüntetve és a Coelhós társkereső hölgyeket is skippelem)

Eredmény: Egyedülálló vagyok jelenleg, bár randizgatok, de még nem merek semmit sem mondani. :))))

Válaszom tl;dr: Nem, nem minden pasi ilyen, de egyébként valahol a párodat meg tudom érteni! És lehet ő csinálja jól! (SŐT!) El tudom fogadni, bár nekem gyomrom nem lenne a "multicsajozáshoz". :)

2018. aug. 1. 12:47
 8/18 anonim ***** válasza:
70%

Ha csak ezért lenne veled, akkor a mai napig párhuzamosan ismerkedne csajokkal, és ha jön jobb, akkor te mész. De nem keresgél, megállapodott melletted.

Nincs azzal semmi baj, hogy szeretett volna kapcsolatot, és aktívan tett érte, nem csak a sültgalambot várta. Aki nem jön be neki, arra egyáltalán rá se írt.

Feleslegesen parázol.

2018. aug. 1. 13:18
 9/18 anonim ***** válasza:
35%
Nekem ez így nem felelne meg. Mondjuk eleve nem is társkeresőznék, teljesen ugyanazért, amiért ez a kapcsolat nem felelne meg.
2018. aug. 1. 13:30
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
Ne a korábbi bejegyzései alapján ítéld meg, hanem hogy milyen a párkapcsolatotok. Ha amúgy minden rendben van, akkor ne foglalkozz ezekkel az "előzményekkel".
2018. aug. 1. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!