Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok így a párotokról?
Este a hírekben mutattak egy felvételt amin a betegápoló kézzel felpofozott, fejbe rúgott egy alkoholista beteget, aki kötekedni kezdett vele. Teljesen megdöbbentem. Párom azt mondta megérdemelte, biztos úgy viselkedett, ő se bánt vele jobban ilyen helyzetben.
Párom pozitív gondolkodású, sose hallottam tőle ilyet. Bár azt mondta egy gyerek is megérdemel verést ha olyat tesz. Mikor elmeséltem neki régebben hogy apám gyerekkoromban a földön rúgdosott, megkérdezte biztos nem provokáltam ki?
Azt tudom hogy a páromat sokszor megvertek mert rossz gyerek volt.
Engem nagyon zavar hogy így gondolkodik.
Amolyan cuki, kedves, aranyos a viselkedése, szoval nem igazán értem ezeket a kijelentéseit.
Mivel ápolónő vagyok, én nem tudom elviselni a betegek bántását, főleg ha mentális beteg. De sose ítéltem el mentőtiszt, és rendőrtiszt kollégáim "tetteit" mikor pl hátba szúrta a mentőtiszt barátnőmet egy késsel a csöves. 3x élesztették újra a kedves hómleszkét.
De a gyerekbántalmazást, úgy h utálom a gyerekeket, még így se, soha de soha nem tudom tolerálni. Na ez a durva párodtól.
Szerintem nem kell nagy feneket keríteni ennek.
Az ember többségében az életéből, tapasztalataiból merít.
Ő sincs ezzel másként.
Látott vagy átélt olyan dolgokat, amik hasonló kimenetelűek voltak, és azz vetíti rá a frissen látottakra.
Engem is vertek gyerekkoromba, és én megfogadtam, hogy sosem bántom majd a gyermekeimet.
Az elsőnél be is tartottam, a másodiknál pedig betartva az íratlan szabályokat (nem csaptam nagyot, csak a fenekére, és csak négyszemközt).
Egyik nevelésben sem lett különbség.
Mindkettő jól nevelt, nyugodt típus.
4-es vagyok.
+, apukám mindig verte anyámat, és exem is elég agresszív volt. Én már messziről kerülöm az agresszív mentalitású embereket.
És nem minden a külső. Párom nagyobb mint 2 méter, és több mint egy mázsa. Kopasz, bőrkabátos. Ehhez képest örökös tagja a törpenyuszi mentőcsapatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!