Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a párotokról hogyha amikor megbántjátok elvonulna szó nélkül sírni?
Függ attól, hogy mi volt az a bántó ok, ami miatt elkezdett sírni, mert azért valljuk be, simán bele lehet taposni az ember lelkébe, akár sírás közeli állapotig is.
De ha minden egyes alkalomkor azt csinálja, akkor az egy kicsit szerintem furi és nem tudnám hová tenni.
Ha mindig ilyen lenne, akkor nem lenne a párom, mert nem kisfiút akarok, hanem férfit.
Ha viszont egyszer annyira megbántanám, hogy elsírná magát, sokáig haragudnék magamra.
Én soha nem szeretném megbántani a leendő párom.
De kedves kérdező, nem szégyen bőgni, még férfinak sem.
Vhogy ki kell engedni a feszültséget, mert gondolom nem csak te bántottad meg, hanem munkahelyen is lehet probléma, vagy családi problémák, mármint szülők, testvérek, nehéz helyzetben és tudod ha még a párja is megbántja mondjuk nehéz helyzetbe, nem csoda hogy valahol kiengedi a szomorúságát.
Nem mindenki nyúl italhoz, van aki erős, és meri kiengedni az érzéseit.
Szerintem meg kéne vigasztalni, és nem itt kérdezni, hogy mit gondolnánk, de ha te vagy a férfi, akkor ne szégyelld kedves kérdező.
teljesen mindegy, hogy milyen nemű, gyerekes a viselkedése.
egy felnőtt ember képes kezelni egy vitát, képes elmondani, hogy mi bántja, hogy mit nem szeret, és nem elvonul csendben sírdogálni.
Én nagyon sajnálnám... azért valakit úgy megbántani,hogy szó nélkül elvonul sírni. Ahhoz nagyon nagy lélekbetiprás kell. Ha én okoztam volna akkor elszégyellném magam. Ilyet nem jó tenni a párommal,bocsánatot kérnék.
Itt tök mindegy ki milyen nemű,egy férfinek is van lelke.
Hat ha az en 39 eves parom elvonul sirni mert annyira megbantom (komolyan nehez ezt elkepzelnem) akkor bizonyara olyan övön aluli kellett hogy legyek hogy magam is elsirnam magam hogy lehetek ekkora gaz ember, de ez nem fordulhat elo :D
Egyebkent vannak pasik akiket megbantassal nem lehet megrikatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!