Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak rátok hogyan hat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak rátok hogyan hat, ha egy nektek tetsző nőt sírni láttok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy nő, aki tetszik nektek, flörtölni szoktatok.

Egyszer meglátjátok, hogy sír.

Hogyan hat ez rátok?

Azonnal tiltólistára kerül, mert egy szomorú nő nem vonzó és inkább problémamentes szórakozást, vidám társaságot kerestek?

Vagy esetleg felébred bennetek a védelmező ösztön és akár még közelebb is kerülhet ezáltal hozzátok?

Csak kíváncsiságból kérdezem.

2017. szept. 17. 11:39
 1/9 Heart of Darkness ***** válasza:
81%
Én odamennék és megpróbálnám megvigasztalni, megkérdezném mi történt vele és miért sír.
2017. szept. 17. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

"Azonnal tiltólistára kerül, mert egy szomorú nő nem vonzó és inkább problémamentes szórakozást,"

Dehogyis... Amelyik férfinak ilyen jut eszébe, ahhoz a helyedben nem is közelednék, hisz semennyire sem együttérző, empatikus.

Megvigasztalnám, sajnálnám, és van esély arra hogy közelebb kerül, simán.

2017. szept. 17. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Engem felizgatna, leülnék mellé és kiverném a farkam.
2017. szept. 17. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy 2# mondja. Az nem férfi. Az még kisfiú.
2017. szept. 17. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Mivel azt gondolnák egy sebzett nő könnyű célpont egy kis kefélésre ezért odamennének és hátsó szándékból játszanák a kedves megértő embert aztán ha kiderült hogy nem kaphatnak puncit mégjobban belerúgnak az áldozatba majd lelépnek. 90%-ban kb ez megy.
2017. szept. 17. 11:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Magamban én i azt gondoltam, hogy a normális férfi így reagál, empatikusan, de nem tudtam biztosra...
2017. szept. 17. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
sehogy. mindenki érző lény, hát hadd sírja ki magát! Az csak segít, hormonokat szabadít fel.
2017. szept. 17. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy mi a gond és hogyan tudnék rajta enyhíteni?
2017. szept. 17. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer, még fiatal lány koromban összevesztem egyik barátommal és csúnya dolgokat mondott rám, amivel nagyon megbántott...és hát eltörött a mécses, pedig utálok/mindig is utáltam mások előtt sírni. Gondoltam kicsit összeszedem magam és megyek (padon ültem, egy parkban), de aztán feltűnt, h egy srác nagyon nézeget, többször elmegy mellettem. Gondolatban szugeráltam, hogy hagyjon békén...Aztán egyszercsak odaült mellém és konkrétan ezt mondta: "Szia.Te gondolkoztál már azon, hogy mi az élet értelme?"....O.o.....Így utólag már vicces :D, hogy a nagy igyekezetben ezt tudta kitalálni, gondolom meg akart vígasztalni, de akkor valami ilyesmit mondtam:"Te most szívatsz?! "
2017. szept. 17. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!