Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Taszító, ha egy lány ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító, ha egy lány ilyen?

Figyelt kérdés
Elkezdtem mostanában ismerkedni, és eddig nincs vele gondom, viszont észrevettem, hogy a személyiségem és az érdeklődési köreim annyira nem nőiesek. Pl. nagyon szeretem a számítógépes játékokat, főleg az fps-eket, érdekel az urban exploration (szoktam is menni), a parkour, programozás, sci-fi, fegyverek, a romantikus dolgokat kevésbé szeretem, és gyakran szoktam durvább/szexuális dolgokról viccelődni. Persze ez csak pár példa, és nem is mondom, hogy ezek minden férfit érdekelnek, vagy hogy nőket egyáltalán nem. Azt is tudom, hogy egy átlag nő sem csak a divatról akar beszélni, de általában több férfit érdekel az, ami engem is, mint nőt. Káromkodni annyira nem szoktam, bár van, hogy megesik de összességében annyira nem nőies a beszédstílusom. Egyébként külsőre nagyon nőies vagyok, de félek, hogy a személyiségem miatt úgy érzi pár férfi, hogy egy haverjával beszél, és ez esetleg elrontja a dinamikát, pedig egyáltalán nem vagyok domináns. Tudom, hogy a volt barátomat néha zavarta a véleményem meg a hozzáállásom dolgokhoz, de rajta kívül alig van tapasztalatom. Ez szerintetek probléma? 22/L

2018. júl. 15. 09:50
1 2
 11/11 hobalazs888 válasza:

Egyáltalán nem taszító számomra sokkal inkább vonzó tulajdonságokat írtál le csípem a laza belevaló csajokat úgyhogy cseppet se aggódj. Engem pèldául taszítt egy nyávogó plázacica bárcsak összehozott volna egy hozzád hasonló nővel a sors akkor most sokkal boldogabb lennèk

26F

2018. júl. 16. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!