Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Taszító, ha egy lány ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító, ha egy lány ilyen?

Figyelt kérdés
Elkezdtem mostanában ismerkedni, és eddig nincs vele gondom, viszont észrevettem, hogy a személyiségem és az érdeklődési köreim annyira nem nőiesek. Pl. nagyon szeretem a számítógépes játékokat, főleg az fps-eket, érdekel az urban exploration (szoktam is menni), a parkour, programozás, sci-fi, fegyverek, a romantikus dolgokat kevésbé szeretem, és gyakran szoktam durvább/szexuális dolgokról viccelődni. Persze ez csak pár példa, és nem is mondom, hogy ezek minden férfit érdekelnek, vagy hogy nőket egyáltalán nem. Azt is tudom, hogy egy átlag nő sem csak a divatról akar beszélni, de általában több férfit érdekel az, ami engem is, mint nőt. Káromkodni annyira nem szoktam, bár van, hogy megesik de összességében annyira nem nőies a beszédstílusom. Egyébként külsőre nagyon nőies vagyok, de félek, hogy a személyiségem miatt úgy érzi pár férfi, hogy egy haverjával beszél, és ez esetleg elrontja a dinamikát, pedig egyáltalán nem vagyok domináns. Tudom, hogy a volt barátomat néha zavarta a véleményem meg a hozzáállásom dolgokhoz, de rajta kívül alig van tapasztalatom. Ez szerintetek probléma? 22/L

2018. júl. 15. 09:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit számít mit írunk ide? Add magadat aztán lesz akinek bejössz.
2018. júl. 15. 09:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem :)

Egyszerűen ilyen vagy és más érdekel: ezek érdekes dolgok. Engem az zavarna, ha külsőleg nagyon fiús lennél.

25F

2018. júl. 15. 09:54
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mert hiába vagy külsőleg csinos, ha kinyitod a szádat akkor rögtön durva, férfias vagy. Ez taszítja a férfiakat. A fiús szokásaid, játékaid meg a férfiak szemébe a haveri kapcsolat felé tereli a dolgokat. A férfiak alapvetően a nőies lágy nőket(kivül-belül) szereti, és szeretnék maguknak.
2018. júl. 15. 09:54
 4/11 A kérdező kommentje:
#3, nem beszélek azért alpári stílusban, de pl. van olyan, hogy rögtön, arc nélkül is meg lehet állapítani, hogy valaki nő abból, ahogyan ír. Na én nem ilyen vagyok (szerintem). Azt viszont észrevettem, hogy néha nagyon elengedik mellettem magukat a férfiak, tehát nagyon durva szexuális vagy agresszív célzásokat tesznek, ami szerintem barátok közt oké, de egy potenciális párkapcsolatnál kevésbé - engem nem zavar, mert nekem is ilyen a humorérzékem, de mégsem tudom, hogy ilyenkor mit gondoljak. Egyébként a testbeszédem meg ilyemi nőies, nem szeretem a konfliktusokat meg azért mindenki nőként kezel, de nem tudom. Az érdeklődési köreimen nem tudok változtatni, de lehet, hogy igazad van.
2018. júl. 15. 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Ugyan már 3., butaságokat beszélsz. Nem lehet általánosítani, hogy "a férfiak" közös halmaza mit szeret és mit akar, és mi alapján fogja keresni a párját. Hasonló vagyok hozzád, kérdező, annyi különbséggel, hogy én rendszeresen káromkodok is, és lazán leiszok bárkit a pad alá, mégis az a tapasztalatom, hogy a férfiak inkább vagány és talpraesett, vonzó nőnek tartanak, nem havernak. A férjemmel együtt szoktunk játszani konzolon is meg PC-n is, nem befolyásolta a kapcsolatunkat negatív irányba a közös érdeklődés és hobbi (nahát, minő meglepetés).

Igazából ez csak a társaságtól és a téged körülvevő emberektől függ. Igaza van az első válaszolónak, ne foglalkozz vele, mit gondol ez vagy az a férfi, add magad, és egyszer csak szembejön egy olyan valaki, akivel minden szempontból összeilletek majd.

2018. júl. 15. 10:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen vagyok, mint te. :) Kívülről elég nőies, viszont baromira nem érdekelnek a tipikus csajos dolgok. Imádom a kocsikat/motorokat (a működésükről kicsit többet is mint néhány úriember). Urbexezek. Freerideozok. Sci-fi fan vagyok. Nem szeretem a csöpögős, nyivákolós, foreverlove-os filmeket. Ellenben érdekelnek a fegyverek,a repülők, és a tudományok. Eddig senki nem panaszkodott, hogy miért nem billegek mellettük kis szoknyába meg magassarkúba (ki nem állhatom). Nyilván nem mindenki rajong értem, de annak meg nem muszáj velem ismerkednie. Általános nézetként azt tapasztalom, hogy bejön a pasiknak a vagányság.
2018. júl. 15. 10:27
 7/11 anonim válasza:

Én személy szerint örülnék ha ilyen érdeklődési körű barátnőm lenne, mivel hasonloak az enyemek is. Korábbi barátnőkkel nálunk is előjött előbb utóbb hogy nem egyezünk ezekben a dolgokban és azt vettem észre, hogy beszélgetni se tudunk már.

Ha találsz olyat aki partner ebben szerintem minden rendben lesz. Ha meg nem keress tovább

27F

2018. júl. 15. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem taszito, de sok tapasztalatom nincs veluk mert akiket ismertem es ilyenek voltak nagyon rondak voltak.
2018. júl. 15. 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Mintha csak engem írtál volna le. 19/F
2018. júl. 15. 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehetnél a legjobb barátom és a drágaságom is egyben. Tök jó lenne. Persze csak ha azért tudsz nőiesen is viselkedni és értesz alap "női" dolgokhoz.
2018. júl. 15. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!