Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító, ha egy lány ilyen?
Szerintem egyáltalán nem :)
Egyszerűen ilyen vagy és más érdekel: ezek érdekes dolgok. Engem az zavarna, ha külsőleg nagyon fiús lennél.
25F
Ugyan már 3., butaságokat beszélsz. Nem lehet általánosítani, hogy "a férfiak" közös halmaza mit szeret és mit akar, és mi alapján fogja keresni a párját. Hasonló vagyok hozzád, kérdező, annyi különbséggel, hogy én rendszeresen káromkodok is, és lazán leiszok bárkit a pad alá, mégis az a tapasztalatom, hogy a férfiak inkább vagány és talpraesett, vonzó nőnek tartanak, nem havernak. A férjemmel együtt szoktunk játszani konzolon is meg PC-n is, nem befolyásolta a kapcsolatunkat negatív irányba a közös érdeklődés és hobbi (nahát, minő meglepetés).
Igazából ez csak a társaságtól és a téged körülvevő emberektől függ. Igaza van az első válaszolónak, ne foglalkozz vele, mit gondol ez vagy az a férfi, add magad, és egyszer csak szembejön egy olyan valaki, akivel minden szempontból összeilletek majd.
Én személy szerint örülnék ha ilyen érdeklődési körű barátnőm lenne, mivel hasonloak az enyemek is. Korábbi barátnőkkel nálunk is előjött előbb utóbb hogy nem egyezünk ezekben a dolgokban és azt vettem észre, hogy beszélgetni se tudunk már.
Ha találsz olyat aki partner ebben szerintem minden rendben lesz. Ha meg nem keress tovább
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!