Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi lenne a véleményetek ha randi előtt a lány fb oldalán ez lenne az "áttekintésben"? Számomra kicsit taszító. (25 évesről van szó! )
Figyelt kérdés
Rövid áttekintés:
az eg kek a fu zold en meg szoke maradok !!:) XD
2016. nov. 14. 10:35
1/13 anonim válasza:
Nincs az égvilágon semmi jelentősége, viccnek szánhatta. Ebből még semmit ne vonj le, ettől még lehet rendes,okos,intelligens,humoros.. De ha ennyi taszító neked, és ezen agyalsz akkor maradj egyedül, magadnak, Te biztos kifogástalan vagy.
2/13 Noblesse Oblige válasza:
"Akik valami komolyat akarnak írni a Facebookra, szerintem igazán eltalálhatnának legalább egy-két helyesírási és központozási szabályt." FoM
3/13 anonim válasza:
Azt hogy van humorérzéke. De ha ez Téged zavar?!
4/13 anonim válasza:
Semmit. Én a rövid áttekintés részt egyszer regisztráláskor (8 éve) kitöltöttem, azóta még csak nem is láttam szem előtt, már rég nem is tudom, mi van odaírva. Egyébként sem olyan dolgot írt, amiből bármiféle reális következtetést le lehetne vonni.
5/13 anonim válasza:
remélném, hogy régen írta és kinőtt az xd korszakból, csak nem jött a szeme elé...
6/13 A kérdező kommentje:
#1-#3: Nektek ez a vicc és humor? :D Inkább gyerekes szöveg.
2016. nov. 14. 10:52
7/13 anonim válasza:
Érdekes...
Reménykedj abban, hogy elfelejtette átjavítani, kitörölni.
Szerintem nagyon komolytalan, de kinek mi.
8/13 anonim válasza:
Ennyiből még nem ítélem meg, sokféle háttere lehet.
9/13 anonim válasza:
És attól nem félsz, hogy meglátja a kérdést? Vajon mit fog szólni, hogy itt tárgyalod ki?
10/13 anonim válasza:
Nekem meg az van az áttekintésemben, hogy kékcsillámpóni vagyok, na és? :) Anno X évvel ezelőtt a fész hőskorában poén volt barátnőkkel minden vacak tesztet kitölteni és azt kiírni. Kedves és poénos emlék, ezért kint marad, ettől még nem érzem magam kevésbé intelligensnek.
Kár ennyiből messzemenő következtetéseket levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!