Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi lenne a véleményetek ha randi előtt a lány fb oldalán ez lenne az "áttekintésben"? Számomra kicsit taszító. (25 évesről van szó! )
Figyelt kérdés
Rövid áttekintés:
az eg kek a fu zold en meg szoke maradok !!:) XD
2016. nov. 14. 10:35
11/13 anonim válasza:
Jó, ez egy picit egyszerű humor, de ez alapján előre elítélni vkit... még ha pucér képet tett volna fel, vagy minden Való Világ epizódot kitárgyalna...
12/13 anonim válasza:
Mi a túró az a rövid áttekintés? :D
Sok éve regisztráltam a facebookra, akkor kitöltöttem az adataimat, beírtam minden marhaságot, azóta rá se néztem a saját adatlapomra kb, nem is tudom már, mik vannak ott :D Lehet ő se írta át vagy 5 éve.
13/13 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy olyan pasit érdemel, akinek van humorérzéke, és nem egy vicces sor alapján ítéli meg az ember lányát.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!