Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randi utáni napon nem reagál a lány semmilyen megkeresésre,100% hogy esélytelen?
Nem veszi fel ha hívom, nem válaszol az SMS-re.
Ha így van, miértnem mondja meg? Volt is róla szó előtte hogy nem sértődök meg ha így alakul csak szeretem ha tudtomra adják.
99,99%
De hadd kérdezzem meg:
1, Miért keresed már másnap? Miért nem hagysz neki teret?
2, Ha meg hívtad, és nem vette fel, látni fogja hogy kerested. Visszahív, vagy pár nap múlva megpróbálnám újra. De minek írsz még egy sms-t is utána?
???
Tudom ez hülyén hangzik, de egy jól sikerült randi után én már aznap szeretek beszélni, ha mást nem annyit, hogy a másik is hazaért-e épségben, meg pár szót. Aztán másnap írok róla többet, de ilyen barom szabályokat sosem értettem, hogy "3 napig nem szabad írni"... Daaaamn!
Ez már veszett fejsz, apuskám.
22/L
A fura az, hogy a randi jól sikerült. Határozottan! Nem értem hogy ennek ellenére miértnem ad jelt magáról.
Nem számítok pozitív változásra. Néhány nap múlva megpróbálom még, ha akkor sem sikerül, hagyom.
Ez már felejtős.
Az más kérdés, hogy nincs benne annyi gerinc, hogy elmondja mi a helyzet, inkább menekül behúzva fülét farkát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!