Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párotok kb.27 éves koráig tanulna?
El tudnád-e fogadni, hogy pl. a párodnak még akkor is a tanulmányai lennének az elsődlegesek? Ez nem azt jelenti, hogy veled egyáltalán nem is foglalkozik vagy nem szeret stb., de mivel nem csak a papír miatt csinálja, hanem ténylegesen érdekli is, emiatt komolyan veszi és bejár az órákra, sokat tanul. Az egyetem miatt nem olyan rugalmas, így pl. nem ér rá bármikor vagy egy nagyobb távolságra való költözés nem megoldható. Nem kellene eltartanotok, de nem is lenne túlságosan eleresztve anyagilag és nem a nagy nyaralások, új kocsi, lakásvásárlás stb., lenne a legfontosabb számára. Ez elfogadható vagy ennyi idősen már azt várnátok el, hogy egy "kész" nővel/férfival éljetek együtt, aki már túl van ezeken, karriert épít és lehet vele biztosan tervezni pl. közös élet, lakás, házasság, gyerekek?
Kérlek, képzeljétek bele magatokat a helyzetbe és az alapján mondjatok véleményt! Eddig is ilyen szemlélettel (pl. tanulás az első) éltünk együtt és nem volt semmi probléma, de nem tudom, hogy az később változik-e. Tudom, hogy tanulni sosem késő, lifelong learning stb., de azért mégsem ez a "szokványos" és lehet, hogy valakit zavarna valamiért. Én pedig most erre vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan viselné.
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, de én komolyan elgondolkoztam ezen. A páromat jelenleg egyáltalán nem zavarja és támogat mindenben, de nem tudom, hogy ez még meddig lesz így. Persze, még ő sem tudja megmondani, hogy x év múlva mit gondol majd erről és milyen lesz, hogyan működik, mire fog vágyni stb., nemhogy mások, de kíváncsi voltam a véleményetekre.
"Elárulom neked bubus, hogy Programtervező Informatikus Bsc diplomám van."
Hát persze, gyakorin csak informatikusok, gépészek, vegyészek, orvosok, jogászok és mérnökök szaladgálnak, meg külföldi drogbárók :D ugyan már.
Egyébként nem zavarna, ha nem halasztaná a végtelenségig. Más az, ha valaki két diploma miatt tanul 27 évesen, meg más az, ha valaki húzza-halasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!