Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a párotok "feledék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párotok "feledékeny" lenne?

Figyelt kérdés
Rengetegszer előfordulna, hogy elfelejti mit hova tett vagy mit hova rakott le akkor is, ha 5 perece történt a dolog. A dolgait képtelen megtalálni, ha épp nincs ott ahol a helye lenne.
2018. febr. 25. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
32%

Az én párom is ilyen, de azért nem oylan hogy amit 5 perce tett le.

Azért, van egy bizonyos normális feledékenységnél is határ, ami felett már jobb neurológushoz menni.

Apósom pl Alzheimeres, és ő tényleg olyan, hogy már ha 1 perce csinált valamit képes elfelejteni, de hogy 40 éve hova tette a kedvenc kis csavarhúzóját, azt tudja.

ezekre jobb figyelni, és korán kideríteni hogy mi a probléma

De nem, nem zavarna, ha beteg lenne a párom, arról ő nem tehetne.

2018. febr. 25. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Én képes vagyok elfelejteni azt is, ha leteszek valamit a nappaliban és megyek ki a konyhába, visszafele már vagy ott hagyom vagy nem tudom, hogy hova tettem le.
2018. febr. 25. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, mert picit én ilyen vagyok, de az emberekkel kapcsolatos évfordulók, emlékek fontos események, az hogy a másik mit mondott pl. egy éve, ami jelentőséggel bír, az mindig megmarad.
2018. febr. 25. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Párom feledékeny, bár nem ennyire, de engem nem zavar. Ő ilyen, elfogadom ilyennek.
2018. febr. 25. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Zavarna, nekem kiváló a memóriám. Az idősebb családtagok mindig meglepődtek/nek, hogy mi mindenre emlékszem, milyen részletesen.
2018. febr. 25. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a munkatársam ilyen, és már rohadtul irritál.
2018. febr. 25. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Már megint a hűtőben hagytam a szemüvegem, behoznád kérlek :D

Ha a fejem levehetném, kb azt is elhagynám:D

2018. febr. 25. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!