Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, hogy a pasitoknak, facebookon kb 2300ismerőse van amiből kb 2000 gogógirl tipúsú. Nem tudom, csak engem zavar hogy folyamatosan lájkolja őket és puszikat meg szívecskéket küld, miközben velem jár vagy mást is zavarna?
Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 23:14
1/19 anonim válasza:
Engem nem zavar,hogy a pasid macákat szivecskéz :)
2/19 anonim válasza:
Ilyennel jársz, meg is érdemled a sorsod, te ostoba :D
3/19 A kérdező kommentje:
Az ilyet mennyire kell komolyan venni? Lehet csak én vagyok túl érzékeny az ilyenekre? Titeket zavarna ha a pasitok más csajokèrt rajongana? De nem csak egyet lájkol,sokat. Vagy ez valami betegség nála?
2018. febr. 2. 23:20
4/19 anonim válasza:
Drága, a te hapsid az a fajta, akinek másodpercnyi ideje és esélye van, félrekúr :D
5/19 A kérdező kommentje:
Ahh....már szakítottunk
2018. febr. 2. 23:25
6/19 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam hogy az ilyen mást is zavarna-e vagy csak én vagyok túl érzékeny.
2018. febr. 2. 23:27
7/19 anonim válasza:
Ha már szakítottál, és jelzett az a bizonyos piros fény a fejedben...megnyugtatlak, életed legjobb döntése volt h elhagytad :D
8/19 anonim válasza:
Nagyon, és jól tetted, hogy szakítottál.
Tanácsoltam is volna.
22/N
9/19 anonim válasza:
Ebből csak az jön le, hogy nem vesz téged komolyan. Ajánlom gondolkodj el azon, hogy ezt várod-e ettől a kapcsolattól... en is voltam hasonlo helyzetben. A pasim kijelentette hogy o masokkal akar flortolni, stb... persze ez nem tett jot a kapcsolatunknak. Csunya vege lett!
10/19 anonim válasza:
Nem feltétlen kell rosszra gondolni, ha egy férfi a barátnője mellett belikeol lányokat. De az ilyen szint az már gázos szerintem is. Én egyébként nem csinálok ilyet barátnő nélkül sem és barátnő mellett sem egy like erejéig sem. Mondjuk nincs is barátnőm és el is kerülnek a nők.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!