Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz, hogy a pasitoknak, facebookon kb 2300ismerőse van amiből kb 2000 gogógirl tipúsú. Nem tudom, csak engem zavar hogy folyamatosan lájkolja őket és puszikat meg szívecskéket küld, miközben velem jár vagy mást is zavarna?

Figyelt kérdés

2018. febr. 2. 23:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti hogy másokra vágyik miközben én ott vagyok neki?
2018. febr. 3. 00:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy promiszkuis. Tehát kiesik a párkapcsolatra alkalmas potenciális egyének közül a női nem számára, sajnos.
2018. febr. 3. 01:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Kamu kèrdès. Ennyire nem lehet valaki tudatlan....
2018. febr. 3. 02:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Először az fordulna meg a felyemben, hogy qrvasok ideje van. :D
2018. febr. 3. 07:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Vhogy nekem alapbol nem jutna eszembe ilyen pasival jarni mert szerintem ez mar elso ranezesre lejon...
2018. febr. 3. 08:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezzel csak magadat próbálod győzködni! De ha szereted hülyére venni magadat...

Nem, nincs rendben ha 2000 db gogógirl lájkol az ember barátja, VAGY egyáltalán van ilyen ismerőse, ráadásul halmozottan.

2018. febr. 3. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hasznosabb hobbit is választhatna magának mint a nyálcsorgatás csajokra fészen.

A pasid egyszerűen egy idióta lúzer.

Ettől még szerethet,de szerintem nem érdemes vele komolyabban foglalkozni ,tervezni.

2018. febr. 3. 09:54
 18/19 A kérdező kommentje:
90% ban az összes csajt lájkolja és í love you matricákat küldözget az összesnek.szerintem vagy beteg vagy buta.de már otthagytam,szakítottunk.csak kiváncsi voltam hogy mást is zavarnak e az ilyen dolgok.
2018. febr. 3. 14:01
 19/19 anonim válasza:
Az exem ugyanilyen volt. És amikor rájöttem, hogy privátban is megy a lávcsi meg az ilyen b*ziságok, na akkor elhagytam. Aztán még volt képe azt mondani, hogy nem adtam meg neki mindent, meg hogy ez csak egy félreértés... Az ilyen ,,emberek" nárcisztikusak és kezelhetetlenek. Jól tetted, hogy ott hagytad, az ilyen csak megcsal, de lehet meg is tette veled.
2018. febr. 19. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!