Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak folyamatosan írogat az exe. Megbízom benne, de akkor is zavar, mit csináljak?
Szeretném leszögezni, hogy a bizalommal nincs baj, tudom, hogy nem csalna meg. Illetőleg az a lépés már megtörtént, hogy tisztázta a lánnyal, hogy nem akar többet tőle semmit, és nem akar személyeskedő témába belemenni. De a lány megtalálja a módját, hogy attól még naponta írjon, általában valami jelentéktelennek tűnő dologgal, szóval valahogy mindenképpen a képben próbál lenni. Ez engem pedig nagyon irritál.
Különösen, hogy a párom -mivel kollégák- leszögezte, hogy megbízhatok benne, de nem fogja vele teljesen megszakítani a kapcsolatot, mert megmérgezné a hangulatot a munkahelyen, meg bunkó sem szeret lenni másokkal. Ebből viszont én azt érzem, hogy az én igényeim kevesebbet jelentenek neki, mint a lánnyal való kapcsolattartás. Szerintetek mit tegyek?
kapcsolatban nincs helye exeknek! (tapasztalat, MINDENT tönkre tesz, akkor is, ha nem jártak volna, csak a pasid akarta volna)
mondd meg a pasidnak, hogy te sem beszélgetsz a volt pasijaiddal, ő se tegye, mert tönkremész lelkileg
Emberek miért adnak úgy választ egy kérdésre, hogy el sem olvassák? Már megbeszéltem ezt vele, nem vagyok 5 éves, akinek el kéne magyarázni a nyílt kommunikációt.
Mindenki másnak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!