Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket zavarna ha a leendő párotok death metált hallgatna?

Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Engem jobban zavarna ha Ákost hallgatna.

28/N

2018. júl. 7. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem . Miért zavarna? Van egy ketto amikor olyan hangulatban vagyok ami nekem is tetszik

Leginkább Goat hallgatok vagy minimál techno

Soha nem szabnam meg akivel együtt vagyok hogy milyen zenét szeressen

2018. júl. 7. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen embereknek a külsejük is megmutatja a zenei stílusukat, ami számomra egyszerűen nem jön be, így elve nem is jönnék össze ilyen pasival.
2018. júl. 7. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem. Mindenki hallgassa csak azt amit szeret. Csak ne erőltessük egymásra a másik zenei ízlését és ne minősítsük egymást ez alapján.

Egyéként ha olyan a kedvem jöhet a dance,de van amikor a metal a kedvencem.

2018. júl. 7. 19:17
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as.Nem mindenki külsején látszik. Sokszor nem is gondolnád hogy kik hallgatják ezt a stílust.
2018. júl. 7. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha fülhallgatóval hallgatná és nem lenne tipikus metálos kinézete, akkor nem zavarna.
2018. júl. 7. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
18%

Nope, én is hallgatok death metalt, szóval tőlem bömbölhet is a lakásba!

És teljesen normális polgári ruhában öltözködöm, semmi fekete gönc, kihúzott szem, szegecses cuccok.

Viszont van csipkebugyi, harisnya, tűsarok, és ceruzaszoknya blúzzal ;)

2018. júl. 7. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Ha az illető elviseli, hogy akár 10perc alatt változik a zenei izlesem, értsd valami popra énekeltek, majd Mozart jön pl, akkor tőlem azt szeret amit akar.

Talán a koncertek amiket kihagyok vele.

2018. júl. 7. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. júl. 7. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!