Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért r>b@ncozik le egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért r>b@ncozik le egy pasi egy lányt, aki elutasítja vagy nem vevő rá?

Figyelt kérdés
Én mindig udvarias vagyok mégis megkapom mindig.
2018. júl. 14. 09:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Jaguár,

"Mivel szexelni jobb egy nővel mint egyedül, ilyen egyszerű."

Ezt arra a kérdésre írhattad válaszul, miszerint minek csörtetsz a nők után, ha egyszer alsóbbrendű lényeknek tekinted őket. Ezek szerint számodra ők csak meleg, élő testek, akikbe bele lehet élvezni, a kielégülésed eszközei, oszt jónapot. Jól értem, ugye?

"Különben is, ígérte neked bárki életed során, hogy garantáltan lesz számodra nő?"

Erre nem válaszoltál, ami elég sokat elárul rólad.

"Az egész kirohanásod lényegében arról szól, miszerint hogy mernek neked ezek a kis (tetszés szerint kitöltenőd)k nemet mondani."

Erre meg gondolom, hogy ez a válaszod:

"Megint sugárzik a válaszodról, hogy azt gondolod, minden nő tökéletes személyiség terén. És minél szebb, csinosabb annál nagyobb kincs."

Ami a szalmabáb érvelés iskolapéldája.

"A másik pedig, hogy ha én őszintén, korrekten és intelligensen állítok hozzá akkor nagyjából ezt is szeretem visszakapni."

A "kösz, kihagyom"-ban meg a tőszavakban válaszolásban nem igazán értem, mi az inkorrekt.

A randira előzetes figyelmeztetés nélküli nem elmenés, mivel hitegetés, szerintem is szemétség. A szó nélküli letiltás, amennyiben már volt közöttetek párbeszéd, szintén.

2018. júl. 14. 15:11
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert korlátolt farok.

Én is kaptam elutasítást jópár férfitől, mégsem kezdtem el ócsárolni :D

2018. júl. 14. 17:24
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindig vannak ilyenek. Èn pont ezért töröltem le magamat tátskeresőről is. Direkt leírtam,hogy x város közelében szeretnèk ismerkedni,mert nem tudom megoldani a több száz km-es utazásokat hétvégente stb. Aztán ír xy 300 km távolságból,hogy van-e kedvem ismerkedni. Írok vissza,hogy ne haragudjon,de a távolság miatt nem fog menni. Erre ugyanezeket kapom. Pedig korrekt módon előre feltüntettem az ún. cèlcsoportot. És bárki bármit mond,igenis jogom van ilyet kikötni,mert én tudom,mit tudok vállalni és mit nem..de volt olyan is,hogy egy tök ismeretlen rámírt hogy:' szia,elég hülye csaj lehetsz,de azért találkoznèk veled.'

Tanulság: nem kell a szívedre venni,ne foglalkozz vele. Nem mindenki ilyen.

Azt mondjuk meg tudom érteni,ha felültetnek valakit randikor stb,valóban nagyon dühítő. De akkor sem megoldás a mocskolódás. Magamban èn is elmormolnèk egy pár b+ot aztán annyi. Szót sem érdemel.

2018. júl. 14. 17:24
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Jaguárral nem kell foglalkozni, 10/9 válaszában csak gyűlölködik a nőkre.
2018. júl. 14. 17:25
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert unintelligens bunkó. Az ilyennek ne is legyen nője sosem.
2018. júl. 16. 19:19
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos pasikból okkal nen kérek,kérünk,nálam a bántalmazós kapcsolatom után már elég volt,megszólalnia és tudom h off.. Hamar levontam az adott pasirol a képet.. Férfit keresek nem olyat aki eleve gyűlöl mert nö vagyok..
2018. júl. 16. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!