Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők közul sok közületek akinek sivár a szex otthon? Mi a baj inkább keves az alkalom? Vagy unalmas? Esetleg valami perverz amire nem vevő a pasi?
A legtöbb házasságban sivár a dolog. Olyan klasszikusokkal cseszik el, mint például:
- Havi 1 alkalom (általában nő hiba)
- 1 pózban csinálják, mindig (a prűd fél hibája)
- 10 percig se tart (férfi-hiba)
satöbbi, mert van még egy sor ilyen.
2-es. Nálunk ugyanez van. A feleségemnek bőven elég a havi 1. Képtelenség vele pozíciót váltani, mert azonnal ellenzi. Igyekszem 10 perc alatt letudni, mert nekem annyi idő bőven elég ahhoz, hogy elmenjen a kedvem az egésztől. Katasztrofális az egész.
Én hiába akarom máshogy, hiába kérdezem hogy mit szeretne, mit csináljak. Neki az lenne a legjobb, ha nem is csinálnánk. Frigid, asszex. Tegye össze a két kezét az összes férfi, akinek a párja szereti a szexet.
Ritkan van szex, max heti 1, nem figyel rám közben, gyorsan elelvez.
Szóval igen elég sivár.
Miért jöttél vele össze egyáltalán? Azért lehetett sejteni az elején, hogy itt bajok lesznek e téren. Tudom nem a "legfontosabb dolog", de azért benne van a top 5-ben.
4-es: Nálunk is így kezdődött. Egyre ritkult a szex, mindig volt valami hülye kifogás, hol a csillagok állása, hol fáradtság, hol kedve nem volt. Aztán az asszony már csak egy pózban volt hajlandó, aztán már csókolózni se akart. És még ő csodálkozott, hogy így meg nekem nem volt már hozzá túl sok kedvem.
Hogy mi volt a gond? Nem frigiditás, nem a kevés alkalom, nem az unalom. Kiderült, hogy közben szeretőt tart legalább 1 éve, és teljesen belehabarodott. Aztán gondolom tudat alatt így próbált magától teljesen eltávolítani.
De ha valaki nem szép, azt nem fogják annak nevezni. Engem se neveztek annak még sosem. De nem is várom el. Hazugság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!