Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők közul sok közületek akinek sivár a szex otthon? Mi a baj inkább keves az alkalom? Vagy unalmas? Esetleg valami perverz amire nem vevő a pasi?
Én azt mondom, hogy aki keveset akar, az valójában egyáltalán nem is akarja. Vagy azért mert fogalma sincs róla mi is ez az egész, vagy mert prűd és frigid, vagy azért mert nem szereti, vagy nem tetszik neki a párja. Ennél a pontnál én azt mondom, hogy nem arra kell várni, hogy az aktív fél menjen félre vagy váljon el, hanem az inaktív félnek kellene beszüntetni a kapcsolatot. Szerintem sokkal nagyobb szemétség egy másik emberre ekkora szenvedést rányomni, mint ha a másik fél félrelép a szex hiánya miatt. Persze ebben az erkölcs csősz világban mindig az utóbbiak a hibásak, őket köpködi mindenki.
Elhiszem hogy tök könnyű pálcát törni az ilyen emberek feje felett, főleg ha az ítélkezőnek tökéletes a szexuális élete. Én jelenleg bármilyen, azaz BÁRMILYEN árat megfizetnék egy kiegyensúlyozott szexuális életért. Mondom ezt úgy, hogy mindenem megvan, ezt az egy dolgot leszámítva.
17-es: Ez teljesen jogos, szerintem is hülyeség csak a nem működő szex miatt eldobni egy 10 éves kapcsolatot, ha minden más jó. De ilyenkor félrelépni se helyes és korrekt dolog. Ha minden más jól működik, akkor biztosan meg lehet oldani a szex körüli problémákat is közös erővel, akarattal, elszántsággal. De csak akkor, ha mindkét fél őszintén akarja, és odateszi magát.
Én most éppen ott állok, hogy a feleségem kb. csak a szex miatt akarja eldobni a nem egészen tíz éves (kicsivel rövidebb még) kapcsolatunkat. Persze volt más gond is korábban. De a megjavítás helyett inkább keresett egy szeretőt. Aztán mikor kiderült a dolog, helyrehoztunk egy csomó mindent, ami rossz volt korábban, ami miatt szerinte elromlott minden. Aztán most ott tartunk, hogy már csak a szex miatt lépne le a szeretőjével, és a jó szex miatt elnézne neki minden szart, ami csak létezik a világon. Nem lett volna / lenne most is egyszerűbb a szex körüli problémákat helyrehozni? Én mindig is próbálkoztam ezeket megbeszélni, megoldani, de ő teljesen elzárkózott, akkor is, most is. Szerinte a szexnek magától kell működnie. Kár, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint a szexuális viselkedés nem ösztönös, hanem tanult viselkedésforma.
Meghízott,jelentősen!
Jobban izzad,felerősödtek a bőrproblèmái.
Tűnjek èrzèketlennek,de nem túl vágykeltő a gennyes,izzadt,hájas testet tapizni.
Igen tudom oldjam meg helyette.
Hát nem,nem megy!
Ő vágyna rá veszettül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!