Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért r>b@ncozik le egy pasi egy lányt, aki elutasítja vagy nem vevő rá?
Mert rendszerint a nők 99%-a meglehetősen kretén módon utasítja vissza a férfit.
Mindenféle adatlap nélkül "kiteszi" magát a társkeresőre, férfiak írnak rá, közben kiderül, olyan elképzelései vannak, hogy olyan nem létezik.
Közben jókat röhög magában, és hízlalja az egóját.
Meg tapasztalat, hogy sok nő csak azért regisztrál ilyen társkeresőkre, hogy kiszórakozza magát a korábbi sérelmei miatt.
Az elkeseredett nyomi incelek azok, akik mindíg top csajoknál próbálkoznak, és az állandó elutasítottság miatt válnak ilyenné.
Ha lerib......ancoz, küldel a halál fa.....ra, és tiltsd le rögtön. 41 ffi
"Ha téged utasítana el majdnem minden férfi a külsőd miatt
Nem a külső miatt küldtem el őt sem.
Valamint nem vagyok fent semmiféle társkeresőn sem, nincs igényem az ilyemire.
Azt csináltam.
Nem nyomi, meg nem is tartom magam annyira top csajnak.
Arról nem beszélve, hogy nőként, lányként az is szar, ha állandóan bepróbálkozik valaki, a buszsofőrtől kezdve...
Jaguar, te minek csörtetsz meg futsz a nők után? Hiszen ők számodra alsóbbrendű lények, mint ahogy itt a fórumon ennek már számtalanszor hangot adtál, nem?
Különben is, ígérte neked bárki életed során, hogy garantáltan lesz számodra nő?
Az egész kirohanásod lényegében arról szól, miszerint hogy mernek neked ezek a kis (tetszés szerint kitöltenőd)k nemet mondani.
Ezt akartam mondani...
Mindenhol a nőket gyalázza.
Amúgy meg azért koptattam le, mert a legeslegjobb barátnőmmel együtt volt és még most is tartják a kapcsolatot
Mivel szexelni jobb egy nővel mint egyedül, ilyen egyszerű.
A másik pedig, hogy ha én őszintén, korrekten és intelligensen állítok hozzá akkor nagyjából ezt is szeretem visszakapni.
De miért is én vagyok megtalálva megint? Megint sugárzik a válaszodról, hogy azt gondolod, minden nő tökéletes személyiség terén. És minél szebb, csinosabb annál nagyobb kincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!