Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért r>b@ncozik le egy pasi egy lányt, aki elutasítja vagy nem vevő rá?
Megértenéd, ha te futnál a pasik után. Te mennél oda, te írnál nekik, te bókolnál, te hívnád el randira és 100-ból 95-ször ilyen, olyan módon lekoptatna.
Vagy szó nélkül letilt, vagy egy "kösz, kihagyom", vagy tőszavakban válaszol, vagy egyszerűen nem megy el randira ahol már ott várod, akármi. Az elmúlt két héten mindegyiket megtapasztaltam, a szokásos tudod...
Előbb vagy utóbb megunod, hogy folyton te csörtetsz, de mindig falakba ütközöl, míg neki elég ráböknie valaki másra, hogy na akkor vele, belefáradsz és olyan érzésed lesz, hogy menj már a francba az egész válogatós társkereséseddel. Bár egyiket sem ribiztem le, de azért magamban elküldtem a bús p*csába.
Ez hülyeség.
Meg tényleg hülyén éreztem magam, hogy beszélgettem valakivel, de meggondoltam magam, mert megtudtam róla valamit...
Akkor se bunkó voltam, sose voltam az...
Meg senki nem szorított fegyvert a fejéhez...
Meg ez baromság, hogy lányként elég rábökni valaki másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!