Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért r>b@ncozik le egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért r>b@ncozik le egy pasi egy lányt, aki elutasítja vagy nem vevő rá?

Figyelt kérdés
Én mindig udvarias vagyok mégis megkapom mindig.
2018. júl. 14. 09:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
Mert ostoba az adott pasi. Gondolom így próbálja meg kiadni magából a frusztráltságot.
2018. júl. 14. 09:04
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
Majdnem minden nő megkapja ezt. Egyfajta revans, hogy te se érezd már jól magad. A sértett férfiúi büszkeség...
2018. júl. 14. 09:04
 3/26 anonim ***** válasza:
14%

Megértenéd, ha te futnál a pasik után. Te mennél oda, te írnál nekik, te bókolnál, te hívnád el randira és 100-ból 95-ször ilyen, olyan módon lekoptatna.

Vagy szó nélkül letilt, vagy egy "kösz, kihagyom", vagy tőszavakban válaszol, vagy egyszerűen nem megy el randira ahol már ott várod, akármi. Az elmúlt két héten mindegyiket megtapasztaltam, a szokásos tudod...

Előbb vagy utóbb megunod, hogy folyton te csörtetsz, de mindig falakba ütközöl, míg neki elég ráböknie valaki másra, hogy na akkor vele, belefáradsz és olyan érzésed lesz, hogy menj már a francba az egész válogatós társkereséseddel. Bár egyiket sem ribiztem le, de azért magamban elküldtem a bús p*csába.

2018. júl. 14. 09:13
 4/26 A kérdező kommentje:

Ez hülyeség.

Meg tényleg hülyén éreztem magam, hogy beszélgettem valakivel, de meggondoltam magam, mert megtudtam róla valamit...

Akkor se bunkó voltam, sose voltam az...

Meg senki nem szorított fegyvert a fejéhez...

Meg ez baromság, hogy lányként elég rábökni valaki másra.

2018. júl. 14. 09:38
 5/26 anonim ***** válasza:
98%
Én is kaptam már nőként pasitól elutasítást, mégis tudtam normálisan kezelni, és nem tettem rá hasonló megjegyzéseket. Mondjuk nem is próbálkozok minden másodiknál, csak aki érdekel, és látok lehetőséget működő párkapcsolatra, aztán nem feltétlenül lesz a próbálkozásból több is, mert lehet, hogy valaki más van épp képben, akiről nem tudtam, vagy nem vagyok az esete, a szubjektív ízléséért senki nem hibáztatható, de olyan is akad, hogy van valakije, ennek ellenére szinte felfal a tekintetével, és mindig kap a lehetőségen, ha a közelemben lehet, de ennél tovább akkor sem megy, ha én próbálok lépni felé, hát az ilyen meg döntse el, hogy mit akar, kitől és meddig, egy barátságra mindig nyitott vagyok, még akkor is, ha több nem lehet.
2018. júl. 14. 09:40
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Mert az illető minden nőt r-nak tart, ahogy téged is, és az által, hogy nem jött be a számítása veled, kimutatta a valódi énjét, amit eddig előtted rejtegetett. Szóra sem érdemes az ilyen ember.
2018. júl. 14. 09:43
 7/26 anonim ***** válasza:
87%
Azért mert azt hiszik, húsz másik pasit is uráltatunk, és most szelektálunk. Valahogy nem jut el a tudatukig, hogy nem állnak sorban a pasik az ajtónkban, és mi csak válogatunk, mintha ruhát vennénk.
2018. júl. 14. 09:45
 8/26 anonim ***** válasza:
97%
Mert sérti az egoját. Elég gáz, ha valaki nem tud helyén kezelni egy visszautasítást.
2018. júl. 14. 09:46
 9/26 anonim ***** válasza:
27%
Ha téged utasítana el majdnem minden férfi a külsőd miatt (ami eleve lehetetlen, akárhogy is nézel ki), egy idő után valószínűleg te is válogatott szidalmakban részesítenéd őket.
2018. júl. 14. 09:53
 10/26 anonim ***** válasza:
80%
"Ha téged utasítana el majdnem minden férfi" - Nem kell mindenkinél bepróbálkozni...
2018. júl. 14. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!