Szerintetek innen melyik motort vegyem meg illetve melyik fajtát? Nekem személy szerint a Kawasaki ER6n tetszik! Segítségeteket köszönöm! Alul található a link
Hello!
Nemrég óta vagyok boldog gazdája egy ER6f-nek, lényegében csak az idomokban különbözik az ER6n-től és nagyon meg vagyok elégedve vele. Borzasztó nyomatékos kis fordulaton is , hangja bitang jó és szerintem a legszebb is a kategóriában. Az n-es talán vagányabb is, de én a szélvédelem miatt döntöttem a burkolt mellett. A szakirodalom szerint megbízhatóságban is élen vannak a Kawák, így én ezt javasolnám Neked. Városi közlekedésre talán nem a legalkalmasabbak, a szlalomozás nekem legalább is kicsit nehézkesen megy vele a kocsik között, de arra ott a robogó, meg a bringa:) Ja és szept. közepén lesz Kawasaki találkozó a Velencei tónál, lehet majd márkatársakkal dumálni...
Köszi a gyors válaszokat. :)
Első válaszolónak írnám...
Most nekem is ez jön be,de 10 év múlva lehet még csak jogsim rá sajna :( Csak kíváncsiságból írtam ki. Akár privátot is várok ha esetleg még szeretnél valamit róla vagy bármi. :) Köszi.
Második válaszolónak...
Köszi a gyors választ megnéztem a mocit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!