Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a színházfétis ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a színházfétis ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

Szinte mindenki rá van erre izgulva.

Én párszor voltam, nem mondom, hogy rossz, de ezerszer inkább egy jó film, sorozat, vagy anime.

2018. júl. 10. 16:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%

Mi ez a sorozat, autó, kockulás, jóképűség, szépség, vékonyság, kövérség, gazdagság, szegénység, fiatalság, öregség fétis ezen az oldalon? Nem fétisük van, csak sznobok :D

31/f

2018. júl. 10. 16:10
 2/16 anonim ***** válasza:
33%

Tudod ez itt a gyakorikérdések.

Szerintem ez a rengeteg színházzal meg operával jövő ember egyszer életében elment egy előadásra (vagy csak véletlenül betévedt) és onnantól fogva ő már elit körökbe tartozó, intelligens, művelt, színházba járó emberré avanzsált.

De, szerintem, ha keresztkérdésként megkérdeznéd tőle, hogy a Don Giovanni melyik zeneszerző operája akkor nézne rád mint borjú az új kapura.

2018. júl. 10. 16:30
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem fétisem, hanem szenvedélyem a színház, én sokka jobban szeretem, mint a filmeket, az animéknél meg ezerszer jobban, mert az nagyon nem az én világom. Nem lenne alapból kuka vki, ha annyira nem szeretne színházba menni, mint én, de ha évi 1x megkérem, hogy jöjjön el velem, akkor ne úgy jöjjön, mintha a fogát húznák, és egyéb esetben "engedjen" külön menni és ne féltékenykedjen. Meg azért alap színházi ismeretei legyenek már, és tudja, hogyan kell ott viselkedni.
2018. júl. 10. 16:34
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
A színház az egyik legértelmesebb időtöltés. Nem hinném, hogy sznob vagyok, mert több fantáziát látok egy színdarabban, mint egy filmben. Az operát viszont nem bírom, így nem tudnék a Don Giovannis kérdésre válaszolni. Ízlések és pofonok.
2018. júl. 10. 16:59
 5/16 anonim ***** válasza:
46%

Jó, én egyiket sem szeretem, nem kötnek le élőben. Viszont, ha választhatnék akkor inkább opera vagy hangverseny mint színház mert kedvelem a komolyzenét.

Csupán arra akartam utalni, hogy nagyon sok emberből előtör a sznob és különlegesnek, többnek gondolja magát azért mert ő színházba megy inkább az új Marvel film megnézése helyett. Közben meg csak az egyéni ízléséről van szó.

2018. júl. 10. 17:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom azt, hogy több vagyok. Viszont nem tudnék olyannal együtt lenni aki legalább néha nem jön el velem, vagy nem tudunk együtt közösen olyan filmet kiválasztani ami mindkettőnknek tetszik.
2018. júl. 10. 18:34
 7/16 anonim ***** válasza:
28%
Ebben a kategóriában? Inkább csak a nőkben, ők hurcolásszák a pasijaikat színházba, amit nyilván jól mutatnak be a nőnek, de a munkahelyi, és férfiak közti beszélgetésekből tudfom, hogy kb a hátuk közepére kívánják, a nő boldogítására vállalják be. A nők azért szeretik, mert ettől kifinomuiltnak, igényesnek hiszik magukat, kompenzálhatnak kisebbségi komplexust, mint pl a férfiask a német "prémium" autókkal.
2018. júl. 10. 19:35
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, képtelen vagy felfogni, hogy a színház jó? Hogy van akinek tetszik, aki odáig van érte? És igen, férfiak is! A műveltebbje. Nem kötelező szeretni, de az emberek egy része szereti az ilyen szórakozást, mit nem értesz ezen? Kit érdekel, más kifinomultnak tart-e? Egy olyan ember véleménye miért érdekelne, akinek a sörözés a hobbija? Azért mert neked nem tetszik, nem tudod elképzelni, hogy másnak igen?
2018. júl. 10. 20:02
 9/16 anonim ***** válasza:
34%
#8 de fel tudom fogni, de a 90% a nagy színházba járóknak, sznobságból jár. Igen, azért is, mert így műveltnek láttatja/hiszi magát. Pedig a színház csak a film elődje, amin már túllépett a világ nagy része.
2018. júl. 10. 20:15
 10/16 A kérdező kommentje:

8 na tipikusan sugárzik a sznobizmus az írásodból.

Láttam a Rómeó és Júliát, és inkább maradok egy Berserknél vagy Trónok harcánál.

Semmivel sem különb egy történet azért, mert a kijelző helyett élőben adja elő pár színész.

2018. júl. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!