Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Korrekt ezt kérni tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korrekt ezt kérni tőle?

Figyelt kérdés

Barátomnak írogat az exe akinek már voltak próbálkozásai arra, hogy tönkre tegye a kapcsolatunkat. Ha nem is olyanokat ír neki mégis zavar, hogy nem hagyja majd békén esetleg. Ő azt mondja nem foglalkozik vele.

Ők több évig együtt voltak, mi csak 2 hónapja.

Eddig átvészeltük a próbálkozásait de én már nagyon unom, hogy nem lehet tudni mikor mit fog még kitalálni.

Korrekt azt kérni tőle hogy pl 5 napon belül döntse el akkor ki a fontosabb neki és aki a kevésbé fontos azzal szakítson meg minden kapcsolatot?

Most úgy látom lazábban veszi a zaklatását mint eddig ezért gondoltam hátha vele akar lenni. Viszont mikor szóba hoztam neki az exed témát akkor azt mondta engem szeret velem akar lenni.

Én viszont nem tudnék nyugodt lenni, hogy akármikor írhat neki.

Lehet hülyeség de mit gondoltok erről?

2018. júl. 4. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Korrekt. 2 honap semmi. Es nem tud tullepni az exen.
2018. júl. 4. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Aki elso ilyen probalkozas utan nem tiltja le az exet, azt ott rogton hagyni kell, mert csak meg fogja keseriteni az eletedet, hogy o meg nincsen tul rajta.
2018. júl. 4. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Első kettő válaszolónak van igaza. Ha nem tudja kizárni szisztematikusan, akkor nincs túl rajta. Annak meg akkor semmi értelme. Saját bőrömön is tapasztaltam.

29n

2018. júl. 4. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Egyet értek az előttem szólókkal, van jogod hozzá. Ehhez van. Nem azt kéred, hogy vegyen neked egy gyémánt eljegyzési gyűrűt aztán házasodjatok össze a Maldív szigeteken.
2018. júl. 4. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
45%

Korrektnek korrekt, de nem praktikus. Csak csűrni-csavarni fogja a dolgot. Jobban járnál, ha a szavak szintjén nem tennéd az ő kezébe az összes döntés és cselekvés jogát, hogy aztán kikuncsorogd tőle, amit akarsz, hanem azt mondanád, hogy TE megszakítod vele a kapcsolatot, ha ez meg ez nem szűnik meg.

A te verziódban a helyzet kizárólag akkor változik, ha ő szándékosan megváltoztatja. Ha ő nem csinál semmit, akkor csúnya-csúnya, nem figyelmes, de nem változik semmit. Amit én javasoltam, abban a helyzet mindenképpen változik. Neki nincs hatalmában megakadályozni a változást, csak abba szólhat bele, hogy milyen irányban történjen.

2018. júl. 4. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!