Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire "korrekt" dolog...

Mennyire "korrekt" dolog Istentol valamifele jelet kerni?

Figyelt kérdés
Csak tudni szeretnem, hogy nem feledkezett meg rolam...
2013. febr. 13. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem felejtettelek el.
2013. febr. 13. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Én egyszer nagyon nagyon el voltam keseredve, elhagytak, derült égből villámcsapás volt. Rengeteget sírtam, könyörögtem Istenhez, hogy hozza őt vissza nekem, de nem jött.

Egyszer akkor nagy elkeseredésemben kértem Istentől, hogy adjon valami jelet, hogy mellettem van. Pár nappal később anyukám hazahozott egy medált. Ő találta a boltban, egy szív alakú kis domború ezüst medál volt, közepén egy kereszttel. Mondta, hogy meglátta, és rögtön rám gondolt, nekem hozta. Akkor megbizonyosodott minden számomra, és azóta nem kételkedem :)

2013. febr. 13. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
26%

Nos Isten semmilyen jelet nem ad, nem azért mert korrekt vagy sem.

Jelenleg egy valaki tesz jeleket és Jézus el is mondta, hogy lesznek jelek égben napban stb.

ezek a démonok és annak a vezetőjük Sátán félre vezetői tevékenysége, hiszen természet feletti dolgot tapasztalnak és rögtön azt hiszik Isten volt az

ezzel ha lehet még a választott embereket is megtéveszti akik vakon követik e szemkápráztató, fülnek dallamos dolgokat.

ezen kívül maga Jézus a következőket mondta:

(Lukács 12:6, 7) 6 Nemde öt verebet adnak két csekély értékű pénzérméért? Mégsem felejtetik el egy sem közülük az Isten előtt. 7 Nektek pedig még fejetek hajszálai is mind meg vannak számlálva. Ne féljetek; ti sok verébnél többet értek.

míg a veréb értéktelennek tűnhet, az emberek szemében de Istennek nem az.

S ha róluk nem felejtkezik el rólunk még inkább sem, mert még a hajszálaink sem esnek le úgy a földre hogy Isten ne tudná.

Ő mindenkire emlékszik, és mindenkire gondol, de nagy csodákra ne számíts.

2013. febr. 13. 22:22
 4/10 netbakter ***** válasza:
44%

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kismadár. Mivel a kismadár nagyon fázott, hangosan elkezdett csipogni. Arra járt egy tehén, és meghallotta a csipogást. Megsajnálta a kismadarat, és hogy felmelegítse, rápottyantott egy adag tehénlepényt. Így a kismadár már nem fázott. De még mindig nem hallgatott el! Torka szakadtából csipogott. Meghallotta a hangját egy prérifarkas, és odament hozzá. Kiemelte a tehénlepényből, szépen letisztogatta aztán…hamm bekapta!!

MI A MESE TANULSÁGA?

Nem mindig akar rosszat aki szarik rád, és nem mindig akar jót, aki kihúz a szarból, de ami a lényeg: Hogyha nyakig a szarban ülsz, legalább fogd be!

Érti? XD

2013. febr. 13. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanezért imádkoztam tegnap.
2013. febr. 14. 09:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Mint a banktól haladékot:)
2013. febr. 14. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyest korrekt, csak nem szabad túlzásokba esni. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy jelet kérnek, és azt várják, hogy hirtelen megjelenik nekik egy angyal, vagy belecsap egy villám a szomszéd házba. Kérhetsz jelet, de ne ilyesmit várj, mert ilyesmit nagy valószínűséggel nem fogsz kapni, az Úr ugyanis nem Harry Potter. Abszolút küldhet jelet, de szinte biztos, hogy valami szolidabb jelet fog küldeni. Egy jó, békés, megnyugtató érzést, mintha csak valaki a füledbe súgná, hogy "nem feledkeztem meg rólad", vagy ilyesmit.

Kérhetsz jelet, de legalább olyan fontos, mint a kérés, az, hogy aztán kész is legyél felismerni és elfogadni azt.

2013. febr. 14. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen korrekt. Lásd Joni példáját(változásért imádkozott, és történt is: fejest ugrott a tóba és eltörte a gerincét. Életben maradt.)
2013. febr. 14. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Hááát, nem tudom. Inkább szerintem útmutatást, vagy hogy segítsen neked abban, hogy helyesen láss dolgokat.

De az, hogy most például ilyet, hogy: "ÓÓÓÓ, Istenem, ha szeret az a fiú, akkor úgy add a tudtomra, hogy menjen el az áram" Na, ez sztem nem helyes, mert az az ára elmehet mástól is, aztán te meg majd ott fogd Istent szidni, hogy: "de megmondtad"

27 évem tapasztalata, hogy a Jóisten tudja, hogy mi van bennünk, mik a gondjaink, problémáink, bánataink, örömeink, s tudja mikor kell közelebb jönni, megsimogatni minket, ránk mosolyogni. Végtelen módon szólhat hozzánk, küldhet jelet. Csak azért imádkozz, hogy meglásd ezeket:)

2013. febr. 14. 20:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Persze nem arra szamitok en sem, hogy majd megjelenik egy angyal, nem is hatarozom meg, hogy most vegyek el az aramot, vagy ilyesmi. Inkabb egyfele utmutatast szeretnek, mint ahogy az egyik valaszolo irta, lehet az csak egy szimpla megerzes is, mert egyszeruen nem tudom, mit kellene tennem... Ezert lenne szuksegem valamifele "jelre".

Koszonom, hogy valaszoltatok!

2013. febr. 15. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!