Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mentetek már oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mentetek már oda férfihoz ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Itt fekszek a strandon és láttam egy nagyon helyes srácot, össze is néztünk. Én biztos nem fogok oda menni ők többen vannak egyrészt meg amúgy is ne egy nő menjen oda. Van olyan nő aki csinált már ilyet? Mit mondtatok? Milett végül?

2018. jún. 30. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez a buszos dolog nagyon jó ötlet, bár én annak ellenére,hogy őszinte és bátor nő vagyok nem biztos,hogy előjönnék a konkrét vallomással. Inkább beszélgetésbe elegyednék aztán erőteljesen figyelném a srácot,hogy reagál és lehet-e továbblépés. Amit remélnék,hogy már Ő tesz meg.Lehet párkapcsolata, ami eleve kizárná /bár ki tudja?/ a továbbiakat.
2018. júl. 1. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!