Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megrekedtünk egy szexkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrekedtünk egy szexkapcsolatszerű szinten, hogy vezessem fel, hogy próbáljuk jobban megismerni egymást, mert ő tetszik nekem?

Figyelt kérdés

már egy ideje ez megy, de nagyon rendes velem a srác, az utóbbi időben voltak gondjaim és nem viselkedtem valami vidáman, amikor együtt voltunk. Érzelmek téren nem tűnik valami nyitottnak és én se vagyok egy nagy kezdeményező típus és félek, hogy eltántorítottam a viselkedésemmel, mert olyannak tűnhettem, mint aki nem akar nyitni felé.

Nem tudom, hogy fogjak neki, jó lenne megbeszélni dolgokat, ő se keres engem, de az utóbbi viselkedésemtől ez érthető. De nem is értem őt igazán, mert néha úgy viselkedik, mintha szeretne kicsit közeledni, de aztán meg az pont az ellenkezője, még csajozni akar... de ha én nem tudnám a figyelmét jobban megfogni, akkor békén hagynám, de érdekes a viselkedése, sokszor elbizonytalanít, nem egyértelmű

Ilyen emberhez, hogy közelítsek finoman? nem ismerem őt olyan jól

2018. jún. 24. 17:30
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
23 L
2018. jún. 24. 17:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakivel szexkapcsolatban vagy, akkor alap, hogy tetszik 😅
2018. jún. 24. 17:32
 3/19 A kérdező kommentje:
jobban tetszik annál, hogy a szex elég legyen nekem, legalábbis most úgy érzem
2018. jún. 24. 17:33
 4/19 A kérdező kommentje:
ja és annyira akarom ezt finoman megoldani, hogy ne boruljon ki, mert azt hiszi nagyon akarok tőle valami komolyat, mert úgy tűnik valami baja van a komoly kapcsolatokkal, de nem tudom mi
2018. jún. 24. 17:36
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem ismered, de dugsz vele? Hát gratulálok, van egy színvonalad!
2018. jún. 24. 17:37
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Kislány, szexre kellesz neki, ezt kár lenne erőltetni
2018. jún. 24. 17:37
 7/19 A kérdező kommentje:
pont ez a baj, hogy nem egészen tűnik úgy, hogy csak arra kellek neki, olykor nagyon gondoskodóan viselkedik, de nagyon befelé fordulóan tudok viselkedni és nehezen nyitni és ezutána nem teszi ezt
2018. jún. 24. 17:41
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szépen magadra kened, hogy miattad maradtok ezen a szinten, meg mentegeted, hogy nem ezt akarja, pedig szerintem pontosan megfelel ez neki. Ha annyira komolyítani akarná, egy tökös férfinek ez nem lenne akadály. Hány éves?
2018. jún. 24. 17:47
 9/19 anonim ***** válasza:
63%
Nekem az osszes eddigi szexpartnerem ilyen volt, de vegul sosem lett belole semmi. (2-3 emberrol van szo, mielott valaki azt gondolja a fel vilagnak meg voltam. :D) mikor mar egy ideje rendszeresen osszejar ket ember, akkor sokszor tok olyan, (legalabb is nalam igy volt) mintha ti egy par lennetek. En is mindig fedeztem fel kozeledesre utalo jeleket, talan jol is erzekeltem, de ezt csak egy modon deritheted ki, ha beszelsz vele errol. Ha neki is jobban tetszel akkor ugyis mondani fogja ha nem, akkor kozli hogy nem akar komolyat, csak szex.
2018. jún. 24. 17:51
 10/19 A kérdező kommentje:
szeretnék beszélni vele, csak nem tudom, hogy kéne ezt normálisan felhozni, nagyon nem vagyok jó az érzelmeim megtárgyalásában, főleg hogy potenciálisan elutasítás gyanús :/
2018. jún. 24. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!