Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megrekedtünk egy szexkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrekedtünk egy szexkapcsolatszerű szinten, hogy vezessem fel, hogy próbáljuk jobban megismerni egymást, mert ő tetszik nekem?

Figyelt kérdés

már egy ideje ez megy, de nagyon rendes velem a srác, az utóbbi időben voltak gondjaim és nem viselkedtem valami vidáman, amikor együtt voltunk. Érzelmek téren nem tűnik valami nyitottnak és én se vagyok egy nagy kezdeményező típus és félek, hogy eltántorítottam a viselkedésemmel, mert olyannak tűnhettem, mint aki nem akar nyitni felé.

Nem tudom, hogy fogjak neki, jó lenne megbeszélni dolgokat, ő se keres engem, de az utóbbi viselkedésemtől ez érthető. De nem is értem őt igazán, mert néha úgy viselkedik, mintha szeretne kicsit közeledni, de aztán meg az pont az ellenkezője, még csajozni akar... de ha én nem tudnám a figyelmét jobban megfogni, akkor békén hagynám, de érdekes a viselkedése, sokszor elbizonytalanít, nem egyértelmű

Ilyen emberhez, hogy közelítsek finoman? nem ismerem őt olyan jól

2018. jún. 24. 17:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem már lett volna alkalmatok nyitni egymás felé. Ha ez eddig nem történt meg, annak oka van.

Nekem is volt ilyen kapcsolatom, egy évig tartott. Volt hogy egy héten minden napot együtt töltöttünk, wellness hétvégézni, bulizni, nyaralni is jártunk együtt. Teljesen úgy viselkedtünk mintha egy párt alkotnánk, más nő társaságát nem kereste és voltak olyan megjegyzései, hogy "majd ha gyerekünk lesz". Ennek ellenére valami gátolta abban, hogy párjának nevezzen és bemutasson a családjának. Én éppen ezt elégeltem meg a végén és ezért vetettünk véget az egésznek. Engem kicsinált lelkileg, hogy mindent megkapok tőle, csak éppen a lelki biztonságot nem. Ő meg ki volt akadva, hogy mit nem értek azon, hogy nem szeretne párkapcsolatot (!?!?). Rengeteget veszekedtünk a végén és végül elpárologtunk egymás életéből. Egy veszekedés után kisétált az ajtón és tudtam, hogy ilyen titulusában most láttam utoljára. Soha többé nem kerestük egymást.

Mivel részben közös a baráti társaságunk, azért összefutunk néha, de ennyi. Nem beszéltünk azóta kettőnkről. Max részegen néha elejt egy-egy mondatot, hogy bánja, hogy így alakult és ha lenne lehetőség rá, ma már nem így állna hozzám. Azóta rájött mit jelentettem neki. Ez a lehetőség viszont eltűnt akkor, amikor becsukta maga után az ajtót azon a bizonyos napon.

Én azt gondolom, hogy iszonyat nehéz helyzet egy ilyen kapcsolat. Ideig óráig fenntartható, de érzelmek nélkül ezt (női oldalról biztosan) nem lehet csinálni, ha pedig érzelmeket viszünk bele, valaki már sérülni fog. Néhány hétig, max egy-két hónapig fenntartható egy ilyen jellegű kapcsolat, utána már nem lehet belőle jól kijönni.

Üljetek le és beszéljétek meg mihamarabb. Ha nem akar többet, akkor a saját érdekedben húzd meg a határt mihamarabb és engedd el!!!

2018. jún. 24. 18:16
 12/19 NDSM ***** válasza:
77%
Én nem értem ezt az egészet! Ha olyan befelé fordulós vagy, hogy mehettél bele egy szexkapcsolatba? Ha valódi érzelmeket akarsz, akkor előbb ismerkedsz és utána szerelmeskedsz! Ez a sorrend! A problémádra amúgy egyszerű a megoldás: LEÍROD NEKI MIT AKARSZ TŐLE PONTOSAN ÉS ELKÜLDÖD NEKI! ha ad értelmes választ akkor a többit megbeszélitek, ha nem akkor viszont GAME OVER jó eséllyel!
2018. jún. 24. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
27%

Ti mai lanyok Ennyire olcsok es butak vagytok

Csak szex ? Fejre ejtettek? Hagyod magad hasznalni?

Serulni fogsz

Nekunk 40 meg honapokig udvaroltak szex kapcsolat csak ocska ringyok vallaltak

2018. jún. 24. 18:46
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Megrekedtetek? Ez kb. olyan, mintha bemennék egy boltba venni egy rádiót, majd panaszkodnék, hogy nem tudom rajta nézni a tévét.

Nem rekedtetek meg sehol. Szexkapcsolatot akartatok, szexkapcsolat lett.

Ülj le vele és mondd el neki, hogy jobban bejön. Ennyi.

2018. jún. 24. 19:00
 15/19 A kérdező kommentje:

azért értem úgy, hogy megrekedtünk, mert nem terveztem ilyet csinálni, csak aztán így alakult és tetszett a helyzet, de nagyon zavar, hogy konkrétan nem megy se rossz se jó irányba a dolog pontosan azért, mert sose volt megbeszélve, hogy csak szexelünk, mintha ő se így gondolná

igyekszem vele tisztázni mindenképp, de az eredeti kérdésem az volt, hogy kéne finoman, hogy ne tűnjön letámadásnak, mert teljesen nem akarom tönkretenni a dolgot, ha nem muszáj

2018. jún. 24. 19:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt nem lehet és nem is érdemes "finoman" megbeszélni. Mondd meg, hogy mit szeretnél, a többi meg majd lesz valahogy. Ezt ennél jobban nem lehet elrontani.
2018. jún. 24. 20:30
 17/19 A kérdező kommentje:

ezzel az utolsó mondattal megfogtál, igazad van :/

sztem megírom előre mit akarok mondani és szoktatom addig magamat hozzá, hogy élőben kevésbé legyen fura

köszi mindenkinek, aki értelmesen írt :)

2018. jún. 24. 20:46
 18/19 anonim ***** válasza:
26%

Rossz nezni, ahogy vergodnek a mai fiatalok. A nok eloadjak a nagy vaganyt, akinek nincs szuksege erzelemre a dugashoz, csak valami paraszt ferfi alljon mar szoba veluk. Mert ugye a gyoker pasi miert akarna kapcsolatot, ha minden nap mast is megdughat? Aztan persze elojonnek az erzelmek a nonel, de felnek bevallani a ferfinak, mert akkor eldobnak oket. A ferfi meg miert is szeretne bele ezekbe, hisz mind k..rva? Es kozben a ferfi is, meg a no is itt vergodik a gyk-n, mert megbolondulnak attol, hogy nincs igazi tarsuk. De persze kifele azt vetitik, hogy nincs is szukseguk ra, mert gaz lenne bevallani a vilagnak, hogy bena s.eggfejek csak.

Szanalmas, korcs egy nemzedek.

2018. jún. 25. 10:21
 19/19 A kérdező kommentje:

ezek szerint téged tárgyként kezelnek, vagy mit zavar ez most téged? nem hozzád szólt a kérdés, senki nem kíváncsi a pocskondiázásodra. Elég téves a felfogásod, azért vagyok ebben a helyzetben, mert akartam és jól érzem magam, de így alakult, lesz, ami lesz. Szánalmas, hogy lerí, abból, amit mondasz, hogy szerinted azért, mert nő vagyok nem tehetem azt amit szeretnék? vagy mire gondolsz te ilyenkor? olyan elképesztően előttem van a fejed, hogy milyen ostoba lehetsz... azt használják ki, aki hagyja magát, de ebbe önként mentem bele. Mielőtt ilyen művi "feminizmus" dumát le nyomsz itt nekem, gondold már végig mekkora baromság. Az ilyen oktondi emberektől gondolják sokan, hogy attól még hogy egy nő AZT KEZD A SAJÁT TESTÉVEL, AMIT SZERETNE, az már miért számít tárgyiasításnak a férfi részéről? szánalmas vagy, ha hagyod magad úgy kezelni és képes vagy ráfogni másokra, gondolom fel se fogod, hogy ezzel a mondatoddal "hódoltál be" kvázi, lényegében a nőket hibáztatod azért, mert a férfiak lekezelik őket :D

"a mai fiatalok" :") ehhez nem fűzök inkább semmit

2018. jún. 25. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!