Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már tinder randid? Meséld el milyen volt!
Volt pár, túl sok is. Neten tök jól elbeszélgettünk, sőt élőben is legtöbb esetben, általában csókkal végződött. Utána viszont mind benyögte, hogy mégse akar semmit, meg elbizonytalanodott, meg a tököm tudja még mit. Volt aki a 3. randi után azt mondta, hogy mással is randizik és reméli engem nem zavar...hát zavart. Most viszont ott találtam egy lányt, akivel összejárunk szexelni, semmi több. Ezután pedig letöröltem a tindert, mert már teljesen elegem lett belőle.
22/f
2 tinderes randik volt.
Az egyik srác nagyon sznob volt és végig fellengzősködött (ez az előző beszélgetésekből nem jött le). Mondanom sem kell, nem volt több randi.
A másik srác nagyon aranyos volt, meg egész szimpi, de akkor már nagyon udvarolt a jelenlegi barátom, így ott csak ezért lett vége.
Nekem kettő volt, az elsőről, a barátnőm mentett ki, mert észrevétlenül felnyitottam a telefonomat (ami az asztalon volt), éppen a barátnőm névjegyén voltam, mert előtte telefonáltunk, és sms-ben ennyit írtam:"dnfdjvnvs", válasz: "mindjárt ott vagyok."
A második most novemberben volt, azóta is együtt vagyunk. Hihetetlenül jól működött a kémia és minden más már az első találkozáson, azóta is, és hiába van közöttünk 7 év korkülönbség, jól megértjük egymást.
20L
nekem az a tapasztalatom, hogy match után általában vissza se írnak vagy ha mégis akkor csak úgy eltűnnek :D
Nem volt még randi.
Volt pár.
Többnyire a fotón sokkal jobbnak néztek ki. Volt akinek 5 perc után megmondtam h nekem ez nem megy. Volt aki cuki volt és megittam vele egy teát dumáltunk de aztán mondtam h nekem más típusú férfiak tetszenek. Többnyire teára beültem velük valahova. Párszor csak séta volt. Aranyosak szoktak lenni.
Volt akivel első randin csók, nagyon ment a kémia de aztán pszichopata jeleket fedeztem fel.
Volt aki első randira saját főztjéből hozott, mert meg akarta kínálni, jót dumáltunk, de némely megnyilvánulása taszító volt számomra.
Volt aki első randin főzőcskézett nekem, nagyon kellemes volt az egész, igaz, akkor már régebb óta dumátunk neten, így nem voltunk full ismeretlenek egymásnak.
Volt akivel strandra mentem, ilyenkor izgi h alig ruhában látjuk egymást :-) 2.on is nyári aligruha. 3. talin az volt a fura h ruhában vagyunk (étteremben) :-)
Tegnap volt, nagyon random találka.
Igazából foggalmam sincs hova soroljam. A srác végig azt a nagyon felszedlek dumát tolta üzenetben, meg hogy jaj, ebből szerelem lesz, meg így meg úgy, nem tudom miért beszélgettem vele:"D
Tegnap találkoztunk és abszolút meglepetés volt, mert egy végtelenül normális srácnak tűnt. Meghívott, boroztunk, kávéztunk, egy szép helyre is elvitt,tovább maradtam a megbeszéltnél.
Azóta nem keresett, foggalmam sincs.
Igaz hogy sok extra nem történt, de talán egy második talis esélyt megadtam volna.. Már ha ír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!