Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már Tinderes randid,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már Tinderes randid, esetleg valami jó sztorid az alkalmazás kapcsán?

Figyelt kérdés
STORY TIME. Kíváncsi vagyok a Te történetedre

2018. febr. 20. 22:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Elég sok match, kevés beszélgetés, 0 randi. Hihetetlenül el vannak kényeztetve a nők arra.
2018. febr. 20. 22:58
 2/25 A kérdező kommentje:
Az összes fiú ismerősöm ezt mondja, de nekik még match se nagyon van. Az egyik már kínjába mindenkit jobbra húz :D
2018. febr. 20. 23:05
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Fiúként a top 5-10% visz el mindent Tinderen...
2018. febr. 20. 23:06
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Fav balhém:

Sráccal lebeszéltem egy bulit, ott volt pár bnőm is. Jó volt, sráccal ketten maradtunk de csak lelkizni, részegen. Pár nap múlva az egyik barátnőmmel (legyen Paula)ittunk,odahívtuk a srácot(legyen Géza) is, ittunk, éreztem, hogy van köztük vmi. Lebeszéltem egy randit Gézával, ha már tinderrol ismerem. Paulát kérdezem, hogy bejön-e neki. Mondta, hogy nem. Mondtam neki, hogy járni nem akarok vele, max szexelni, de ha kell neki, offolom. Ne offoljam, nem kell neki. Talizom Gézával, jó dumálni, mondom, hogy járni nem akarok vele. Neki oké, volt némi petting is. Pár nap múlva iszunk Gézával, odahívjuk Paulát. Pár ital után Paula a klotyóban(stílusosan) nekemesett, hogy rossz neki látni minket együtt, neki kell a pasi. Sírás-kiabálás, hazamegy. Mondom sírva Gézának, hogy mi történt. Ki volt, mivel Paulával szívesen járt volna. De Paulának nem kell olyan pasi, akinek már volt bármi dolga velem. Két hónappal később Géza összejött Hufnágel Pistivel. Igen, kiderült, hogy a pasikat is csípi. Ennyit a Mézga családról.

És ez valóban megtörtént. Slusszpoen: a csaj behisztizett és azóta se beszélünk, a sráccal tartom a kapcsolatot.

2018. febr. 20. 23:36
 5/25 anonim ***** válasza:
86%
Kevés match de ha írok ( normálisan) akkor szétválnak tőlem “ válaszul”. A röhej hogy nagyon sok nő pedig arra panaszkodik a bemutatkozásban hogy ezek a mai pasik nem igazi férfiak mert még rájuk írni se bátrak. Hát ha szétválás a vége akkor tényleg nem valami jó ötlet:)
2018. febr. 21. 00:17
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
#4: Nem is csodálkozom rajta, hogy az ilyen vércsék miatt sok kandúr inkább megmelegedik. :D
2018. febr. 21. 07:22
 7/25 anonim ***** válasza:

Nope, húzogatom százával jobbra a "hölgyeket" (100-ból 80-at, 85-öt legalábbis), 'match' max. néhány havonta (azok is valszeg véletlenek, ugyanis) ha írok nekik (de akár akkor is ha nem, vagy nem azonnal), akkor pár órán belül eltűnnek...

Szóval a tinder (akár az egyéb online társkereső felületek) egyszerűen nem működik. Vagy legalábbis arra, amire eredetileg kitalálták az online társkeresőket, azaz arra, hogy aki IRL nem tud, nincs lehetősége, stb, ismerkedni, arra már nem alkalmas...

2018. febr. 21. 08:18
 8/25 anonim ***** válasza:

Nem is budapesti vagyok, hanem szegedi ( = sokkal kevesebb lehetőség). 2016-ban amikor felraktam, akkor 6 csajjal szexeltem a Tinderről. Találkozó talán vagy 2x ennyivel volt, de ugye a valóságban derül ki aztán sok minden, ami miatt valamelyik fél nem akar folytatást.

Tavaly nem nagyon Tindereztem, mert le voltam kötve az év nagy részében. Decemberben megismertem egy csajt, akivel januárban szexeltünk és azóta is tartjuk a kapcsolatot + most van még kialakulóban másik 3-4 ismerkedés onnan (amik max még pár randinál vagy a randi megbeszélésénél tartanak).

Nem tartom magam egy hű de extrém jól kinéző embernek, de azért vannak matcheim. Éves szinten talán ilyen 100-200 mondjuk.

Meg aki csajokat randin megkérdeztem erről, férfiként már azzal is kitűnsz a mezőnyből tinderen, ha

1. Nem azzal kezdesz, hogy "sex? :)"

2. Nem azzal kezdesz, hogy "Szia, mizu?"

3. Nem egy rohadt hosszú és részletes bemutatkozással kezdesz.

24/F (szóval csak 18-25 évesek közt ismerkedem)

2018. febr. 21. 08:42
 9/25 anonim ***** válasza:
Igen, Novemberben megismertem egy srácot a Tinderről. Randiztunk, de lekéstem a buszt. A randin megittunk pár pohár bort. Monta hazavisz kocsival, ő nincs berúgva. 5 métert mentünk és elkaptak a rendőrök. Az éjszakát a kapitányságon töltöttük 😂
2018. febr. 21. 09:43
 10/25 anonim ***** válasza:
#9 ez nagyon romantikus. És volt 2. randi?
2018. febr. 21. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!