Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltaláltam egy olyan alkalmazást ami olyan népszerű lenne mint a WhatsApp vagy a Snapchat, tehát DOLLÁRMILLIÁRDOS lennék. Lányok járnátok velem? (hogy tudnám megcsinálni a programot xd)
Tehát van a pesten láttalak csoport több tízezer taggal
Meg csomó ilyen csoport lehet világszerte
TALÁLTAM EGY PIACI RÉST
ezt ki lehetne váltani egy alkalmazással:
bluetooth-al működne
mutatná, ki van körülötted a villamoson, metrón, utcán
a profilodba rakhatsz face, insta linket
elmenthetsz embereket későbbre
rájuk tudsz írni
meg tudod nézni, hogy ahol aznap járkáltál, kiket láttál
(természetesen azok közül, akik szintén regisztráltak)
De ez szinte a Tindernek a működése.
A körülötted levő regisztráltakat jelzi neked. És azokat "elmentheted" magadnak (jobbra húzod). És ennyi
Akkor miért nem kerestél egy társat aki ért a programozáshoz? És ketten osztoznátok.
Am én tuti nem regiznék ilyenre. Miért lenne az jó hogy full idegenek látják ki vagyok? Abszurd. Már lassan semmi intim szférája nincs az embernek. Sok éretlen fiatal csaj aki meg regizne bajba is kerülne, sok elmebeteg járkál az utcán.
Egyébként nem járnék veled.
# 10
Még gyk-n sem mer visszaírni ez a kis 15 éves, minecraft függő billentyűzetharcos kis pöts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!