Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltaláltam egy olyan alkalmazást ami olyan népszerű lenne mint a WhatsApp vagy a Snapchat, tehát DOLLÁRMILLIÁRDOS lennék. Lányok járnátok velem? (hogy tudnám megcsinálni a programot xd)
Tehát van a pesten láttalak csoport több tízezer taggal
Meg csomó ilyen csoport lehet világszerte
TALÁLTAM EGY PIACI RÉST
ezt ki lehetne váltani egy alkalmazással:
bluetooth-al működne
mutatná, ki van körülötted a villamoson, metrón, utcán
a profilodba rakhatsz face, insta linket
elmenthetsz embereket későbbre
rájuk tudsz írni
meg tudod nézni, hogy ahol aznap járkáltál, kiket láttál
(természetesen azok közül, akik szintén regisztráltak)
Hova írjak, ha nem mersz idefosni egy fészbuk profilt se? :D
Bár felesleges, pontosan tudom, hogy valami 17 éves, vasággyal 60 kilós, kétpofonos, nemnaponbarnult, szutyadék putrilakó Kanalas Rikárdó vagy, aki egyszer behúzta a sarkon egy 10 éves gyerek mobiltelefonját, és máris azt hiszi, hogy ő Don Corleone :D
Még itt sem mersz visszaírni gyk-n. :D Te hajléktalan.
Olyan szinten lennél elverve, hogy életed végéig anyád etetné veled a pépes kaját, miután hazaengedtem őt a sarokról. Na írjál már te dagadt, 160 centis, 40 éves panellakó csótány.
Ne duzzogj, te kis foskötsög, értem én, hogy frusztrált vagy, hogy a közmunkáig jutott a karriered, és emiatt kitaláltál magadnak egy alternatív valóságot, ahol te valami maffiózó vagy, aki mindenkit elver, de az első lépés a gyógyuláshoz mindig a valóság belátása.
A valóság pedig az, hogy egy duplanullás senkiházi vagy, az egyetlen, amit versz, az a kis szottyadt mikrópéniszed, ráadásul annyi eszed sincs, mint egy papucsállatkának, tehát soha az életben nem lesz belőled milliárdos startup cég-tulaj, mert túl hülye vagy hozzá.
Na, ha ezt sikerült megemészteni, akkor keresd a fejlődés lehetőségét a saját szinteden, menj be a munkaügyi központba, iratkozz be valami tanfolyamra, szobafestő, hegesztő, ilyesmik, és akkor talán elérhetsz egy nettó 150 fizut, ami máris sokkal több, mint amit a közmunkával keresel.
Szóval egy Berettyóújfalui, pocakos szobafestő vagy, aki pörköltszaftos trikóban meg melegítőben veri a 8 centis p_csét a gyk előtt.
Érzem, hogy már habzó szájjal ütöd a billentyűzetet, magas pulzussal, mert minden szó igaz amit írok, és már remegsz az idegtől :D
Ha nem lenne igazam már rég itthagytad volna a kérdésem, engem igazolsz a vergődéseddel, te alsóbbrendű lény. :)
Köszi, nem érdekel a szakmád, 3x annyit keresek mint te és anyádat kilóra megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!