Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltaláltam egy olyan alkalmazást ami olyan népszerű lenne mint a WhatsApp vagy a Snapchat, tehát DOLLÁRMILLIÁRDOS lennék. Lányok járnátok velem? (hogy tudnám megcsinálni a programot xd)
Tehát van a pesten láttalak csoport több tízezer taggal
Meg csomó ilyen csoport lehet világszerte
TALÁLTAM EGY PIACI RÉST
ezt ki lehetne váltani egy alkalmazással:
bluetooth-al működne
mutatná, ki van körülötted a villamoson, metrón, utcán
a profilodba rakhatsz face, insta linket
elmenthetsz embereket későbbre
rájuk tudsz írni
meg tudod nézni, hogy ahol aznap járkáltál, kiket láttál
(természetesen azok közül, akik szintén regisztráltak)
Azért nem keres maga mellé programozót, mert egy csupasztökű kis 15 éves hokigyuri, azt se tudja, melyik bolygón van.
Egyébként Happn, szívesen, kisfiam, kezdj el gondolkodni a következő milliárdos ötleteden.
Vagy inkább szokj hozzá a gondolathoz, hogy nem fogod megúszni, hogy dolgoznod kelljen.
Te most visszaismétled azt, amit én mondtam rád?
Szerinted én milyen francia alkalmazásról beszéltem?
Neked van valami mentális bajod? Mert ezek után erős a gyanúm.
Kezdem kicsit kínosan érezni magam, hogy beszóltam neked.
Fogyatékos emberrel nem viccelünk.
Láttátok milyen funkciót építettek bele a Snapchatbe a napokban? Olvasták volna a kérdésemet?
Ennyit erről, zseni vagyok!
Mert szerinted 3 hét alatt beleépítették, mert ennyi idő leprogramozni egy ilyet igaz?...
Már sokkal előbb eszükbe jutott, ha mostanra készen vannak.
Írjál már rám, úgy elverlek élőben :D
Az a baj, hogy úgysem fogsz, mert egy kis netkemény, otthonülő senkiházi vagy, de ha nem vagy egy csicska akkor írjál már facen, aztán élőben mondhatod a problémád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!