Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játssza a laza népszerű rosszfiút mások előtt, ha valójában nem olyan?
Senki se ilyen egyszerű, egysíkú személyiség.
Ez a leírás akár rólam is szólhatna, mert én is mély érzésű, kedves, rendes, segítőkész, lelkiismeretes csávó vagyok, de csak azokkal, akiket jól ismerek és tudom, hogy megérdemlik.
És akikkel rendes, kedves vagyok, azok el is könyvelnek ilyen rendes kedves lelkiismeretes jógyereknek, még tán azt is képzelik, hogy megjátszom magam, amikor nem így viselkedek.
Pedig marha egyszerű a dolog: nem mindenkivel viselkedek így.
Mert akiket nem ismerek, azokkal nem vagyok ilyen, azokkal semleges vagyok, kb. leszarom viselkedéssel viszonyulok feléjük, ők meg elkönyvelnek ilyen leszarokmindent-hülyegyereknek.
Akiket meg ismerek, és tudom hogy szemét szaralakok, azokkal meg egyenesen a szöges ellentét vagyok, kegyetlen, durva. Ők meg elkönyvelnek egy agresszív, szívtelen tuskó parasztnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!