Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már Tinderes randid, esetleg valami jó sztorid az alkalmazás kapcsán?
4-es, 9-es 😂 haláli. Sírok
9: Lett folytatás?
Nekem volt két tinderes randim is.
Az első sráccal kávéztunk, mászkáltunk de egyszerűen megszakadt a kapcsolat. Szerintem mindketten éreztük, hogy nincs kémia.A második srácban láttam lehetőséget, de
8
Ha egyszerre nézed meg az összes tinderes kérdést akkor úgy tűnik.
De mert a 90% lusta, nem olvas vissza, hanem új kérdést tesz fel, ezért ha látok ilyet leírom. Mindig új emberek olvassák. + Persze, te is, én is, mindenki ha van valami sikerünk az életben szívesen beszélünk róla, pláne ha a témába is vág
Story 1: 4-szer randiztunk, meg volt a kémia, de sajnos annyira más életvitelt folytattunk, hogy kapcsolat nem lett belőle végül.
Story 2: Teljesen más volt a megjelenése, mint a képeken. Nulla kémia, beszélgettünk egy jót a randin és aztán lezártam a dolgot.
Story 3: Jó randi volt, de részéről nem volt meg a kémia. Lezárta a dolgot.
Ezeken kívül belebotlottam egy kollégámba az alkalmazáson, jót röhögtünk rajta, jól eldumálunk, de megtárgyaltuk, hogy házimacskára azért nem lövünk..:)
Na akkor most én következem:D
Kisebb megyeszékhelyről származom.Külsőre ilyen 7, jobb napjaimon 8ra mondom magam,kb 2 éve töltöttem le,akkor jó pár randit letudtam szervezni..volt akivel smároltunk,vagy ilyen 1-1.5 hónapig eggyütt voltunk.
Közben egy másik egyetemi városba mentem tanulni ott is jól ment. Aztán nemrég megint váltottam,feljöttem
Pestre..na gondoltam milliós város az = heti 2-3 randi :D Aztán a fenéket.. rohadt kevés match jön ,pesti lányokkal dumálni meg olyan mintha harakirire készülnék. Sztem ez elsősorban hatalmas konkurenciának tudható be,meg sokan csak unaloműzőnek használják,maguk szórakoztatására,ego növelésre.
Szval ja nekem vidéken jobban működött, amúgy meg csak kapcsolat kerestem ha fent voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!