Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már Tinderes randid,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már Tinderes randid, esetleg valami jó sztorid az alkalmazás kapcsán?

Figyelt kérdés
STORY TIME. Kíváncsi vagyok a Te történetedre

2018. febr. 20. 22:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

4-es, 9-es 😂 haláli. Sírok

9: Lett folytatás?

2018. febr. 21. 10:28
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
8-as, ezt mindig, minden tinderes kérdésnél leírod. Te komolyan követed a témát, hogy ezzel hencegj?
2018. febr. 21. 10:48
 13/25 anonim válasza:
100%
Nem tartom magam ronda srácnak régebben még jó is volt a tinder voltak kapcsolataim és sexkapcsolataim innen, mostanra már jó ha 1-2 csajjal havonta összerak chaten eldumálunk találkozunk és jön a csalódás az elvárások az egekben, nem csodálom hogy egyre több a vegyes tüzelésű...azok akiknek nincs más lehetőség ismerkedésre beszopták, mint én
2018. febr. 21. 10:53
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt két tinderes randim is.

Az első sráccal kávéztunk, mászkáltunk de egyszerűen megszakadt a kapcsolat. Szerintem mindketten éreztük, hogy nincs kémia.A második srácban láttam lehetőséget, de

2018. febr. 21. 11:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Folyt. Nem bánom, hogy nem lett belőle semmi, mert utólag kiderült, hogy eléggé töketlen, nem tud egy nőért küzdeni, ráadásul kezdetben oda vissza volt, aztán jött a nem akar kapcsolatot az exe után meg hogy tanulnia kell
2018. febr. 21. 11:08
 16/25 anonim ***** válasza:

8

Ha egyszerre nézed meg az összes tinderes kérdést akkor úgy tűnik.

De mert a 90% lusta, nem olvas vissza, hanem új kérdést tesz fel, ezért ha látok ilyet leírom. Mindig új emberek olvassák. + Persze, te is, én is, mindenki ha van valami sikerünk az életben szívesen beszélünk róla, pláne ha a témába is vág

2018. febr. 21. 11:18
 17/25 anonim ***** válasza:
16-os, siker? Mi lett azzal a sok nővel? Még háremedben vannak mind(az az igazi menőség) vagy nem voltál olyan jó az ágyban és leléptek? Látod a siker definíciója elég tág, hajlítgatható fazonra szabható. Látom te filmszerűen gondolkozol: ha összegabalyodnak az ellenkező nemű főszereplők és megvan az ágy jelenet akkor csúcs minden. De hogy aztán mi lesz az kit érdekel happy end úgy bizony.
2018. febr. 21. 13:41
 18/25 anonim ***** válasza:

Story 1: 4-szer randiztunk, meg volt a kémia, de sajnos annyira más életvitelt folytattunk, hogy kapcsolat nem lett belőle végül.

Story 2: Teljesen más volt a megjelenése, mint a képeken. Nulla kémia, beszélgettünk egy jót a randin és aztán lezártam a dolgot.

Story 3: Jó randi volt, de részéről nem volt meg a kémia. Lezárta a dolgot.

Ezeken kívül belebotlottam egy kollégámba az alkalmazáson, jót röhögtünk rajta, jól eldumálunk, de megtárgyaltuk, hogy házimacskára azért nem lövünk..:)

2018. febr. 21. 15:52
 19/25 anonim ***** válasza:

Na akkor most én következem:D

Kisebb megyeszékhelyről származom.Külsőre ilyen 7, jobb napjaimon 8ra mondom magam,kb 2 éve töltöttem le,akkor jó pár randit letudtam szervezni..volt akivel smároltunk,vagy ilyen 1-1.5 hónapig eggyütt voltunk.

Közben egy másik egyetemi városba mentem tanulni ott is jól ment. Aztán nemrég megint váltottam,feljöttem

Pestre..na gondoltam milliós város az = heti 2-3 randi :D Aztán a fenéket.. rohadt kevés match jön ,pesti lányokkal dumálni meg olyan mintha harakirire készülnék. Sztem ez elsősorban hatalmas konkurenciának tudható be,meg sokan csak unaloműzőnek használják,maguk szórakoztatására,ego növelésre.

Szval ja nekem vidéken jobban működött, amúgy meg csak kapcsolat kerestem ha fent voltam:)

2018. febr. 21. 20:25
 20/25 anonim ***** válasza:
56%
19 -es mégegy jótanács Pesthez ( itteni lakos vagyok): szórakozóhelyen meg ne szólalj magyarul mert különben száraz marad a farkad
2018. febr. 21. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!